15.2.2014

Lempijuttuja

  by pipsap

Tuoksuilla on vaikutus hyvän tunnelman luomiseen, ihan jo itsensä seurassa. Se kruunaa ikäänkuin kokonaisuuden ja piristää mieltä. Oikein valittu tuoksu myös antaa hyvän kuvan kantajastaan, tai sitten sen huonon... Nuoruudessa tuli kokeiltua opiumit ja poisonit, mutta niiden kanssa en enää kykene lotraamaan. Suosin paljon Chanelin tuoksuja, mutta jouluna ihastuin Giorgio Armanin Si-tuoksuun. Kesällä löysin Diorin Miss Diorin, joten olen hieman karannut lempimerkiltäni.

Tuoksu, joka tuntuu ehkä hivenen voimakkaalta on hyvä lisätä ns. tuoksupilvenä päälle, ei suoraan iholle suihkuttaen. Hiuksista tuoksu monesti minulla onkin tunnistettavissa, sillä pituutta niissä on tällä hetkellä ihan mainiosti.

Tuoksuihastus on uusi, mutta ranneketju ja sormus Tiffanylta ovat sitten melkein 10 vuotta vanhoja. Suosikkeja arkikoruissani. Uusia juttuja menenkin katselemaan Tiffanylle sitten kesällä, saapa nähdä, jos jotain hankin. Monesti pelkkä juttujen suunnittelu ja kivojen asioiden katselu tuo myös iloa eikä aina tarvitse ostaa. Useimmiten juttu onkin niin, että katselen valikoimia, mutta en näe tarvetta ostamiselle. Helpottavaa.

Lomailusta ja shoppailusta sen verran vielä, että hauskaa onkin kartoittaa mahdolliset hankinnat jo etukäteen ennen matkaa, jotta aikaa ei mene kaupoissa ihmettelyyn. Jostain syystä kaksi lasta ei jaksa kauppoja kierrellä, joten ennakointi on kaiken a ja o ;)

Leppoisaa lauantaita ja mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tiffanylta joka Amerikan-matkalta viimeisen 12 v. ajalta on tullut hankittua joku "matkamuisto". Siippa, silloinen Tuore Poikaystävä, halusi viedä minut Tiffanylle ensimmäisellä yhteisellä matkalla ja osti 1837-sarjan riipuksen. Sittemmin kokoelmaa on tullut kartutettua.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa keskittyä yhteen putiikkiin, sieltä löytyy kaikkea. Itsekin tosiaan kartoitan ideoita jälleen tuosta paikasta; tuntuu löytyvän kaikkea kivaa;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!