8.3.2013

Uutta ja harkittua..

DSCN3969 by pipsap

Hiukseni kaipaavat aina sitä jotain.. Luonnonkihara, pitkälle selkään ulottuva kerroksittain leikattu "ohut, mutta runsas"-hiuslaatuni on saanut kokea kovia raskauden ja synnytyksen jälkeen. Hiuksia lähti uskomattoman paljon ja nyt olen siinä vaiheessa, kun joka päivä hiusten kanssa saa enemmän kuin taistella halutakseen tuttua ja turvallista lookia. Sisäisesti kannattaa nauttia terveellistä ruokaa ravintolisineen, mutta ulkoisesti olen huomannut parin tuotteen sopivan minulle paremmin kuin hyvin. Tilasin Moroccanoilin kevyemmän öljyn ja Tangle Teezerin lempeämpään hiusten selvittelyyn pesun jälkeen. Tilasin tietoisesti pinkin harjan, jotta se jäisi omaan käyttööni, mutta kuinka kävikään...poikani tykkää ihan hurjasti tuosta harjasta ja saa oman leijonanharjansa sillä selvitettyä. Näyttääpä iloinen väri saaneen kolmannen ihailijankin, kohta vuoden täyttävä pikkuvelikin ihastelee harjaa joka kerta kun sen saa näköpiiriinsä. Hän tosin haluaisi mutustella ja rapsutella harjaa; hänkin osaa osoittaa hieman kömpelösti tosin, että hänenkin hiuksensa kaipaavat harjausta.

Luomivärejä ostan todella harvoin. Tämä Urban Decayn paletti sai minut toisiin aatoksiin, sen verran hillityn ihanat, matat sävyt siihen oli valittu. Aivan loistava tuote muutaman käyttökerran jälkeen.

3 kommenttia:

 1. Tangle Teezer on ihan huippu, itselläni on sama ja se on tosi hellävarainen tämän kihartuvan pitkän hiuspehkon kanssa. Ehdottomasti mielestäni hankkimisen arvoinen. Moroccanoilia olen myös katsellut, mutta vielä en ole ostanut :).

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hiukset tosiaan saattavat kärsiä raskaus- ja imetysajasta. Minulla tulivat takaisin lapsuusajan luonnonkiharat. Ja sen jälkeen eivät sitten hiukset (yli 20 vuotta sitten) ole kunnossa olleetkaan - vinksottavat minne sattuu;)
  Ostin itsekin juuri tällä viikolla Tangle Teezerin - niitä saa nykyään myös ainakin Prismoista ja Sokoksista.
  Mukavaa naistenpäivää sinne!

  VastaaPoista
 3. Hienoa naistenpäivää teillekin! Kas, itse kun en entiseen malliin kuljeksi kaupoissa, niin en ole huomannut TT:n löytyvän myös kaupasta, hyvä juttu!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!