3.2.2014

Kynsilakkaa  by pipsapHelppo tapa pitää itseni edes jotenkin huoliteltuna on lakata kynnet. Todella yksinkertaista. Kynsilakka on edullinen ehoste, joskaan omassa tapauksessani en pärjää parilla sävyllä...silloin hintaa harrastukselle kertyy. Olen kuitenkin yrittänyt hillitä lakkojen ostoa jotenkin, mutta hieman heikolta se välillä vaikuttaa. Joo, perustelen taas itselleni, että en polta tai juo tai syö ulkona, joten...:)
Tälläkin hetkellä on tulossa pari lakkaa postissa, geeli top coat ja mattapinnan luova top coat. Odotan mielenkiinnolla..

Kuvassa on mielestäni kaikki Essien lakat, joita minulla on. Merkin laatu ja hinta ovat kohdillaan, tosin rehellisesti sanoen en niitä osta Suomen hinnoilla enää koskaan. Ostan joko nettikaupoista edullisemmin tai matkoilta. Minulla on myös viha-rakkaussuhde kimallelakkoihin, sillä välillä haluaisin niitä käyttää, mutta jo ajatus vaikeasta poistamisesta ärsyttää.

Kuvan Essiet jakautuvat siten, että lakat ovat joko Amerikan markkinoilta (ne, joissa näkyy logo valkoisena) tai nettikaupoista. Yhden taisin ostaa jostain ruokakaupasta täällä Suomesta. Merkki on suosittu, sillä sävyjä on ihan hirmuisesti. Joskus liikaakin! No, Amerikassa lomalla ollessa hinta sai minut sekoamaan, sillä olisin voinut tuoda lakkoja enemmänkin. Kohtuu kuitenkin kaikessa, sillä eivät nämä lakat ikuisuuksia säily.

Nyt minulla on kynsissä Sand Tropez-sävy, sillä opettelen näin kevään tullen nauttimaan myös todella hillityistä sävyistä. Vaikka olen muuten aika varovainen vaatteiden värien suhteen, kynsilakoissa revittelen välillä kunnolla. Niinpä hillitty look vaatii välillä totuttelua. Sand Tropez on kuvan lakoista vasemmalla vaaleanpunaisen alapuolella.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!