25.2.2014

Hopea

PicMonkey Collage by pipsap

Mukavaa tiistaita kaikille! Olen ilokseni huomannut, että uusia lukijoita on pikkuinen blogini saanut, kiitos teille! On todella hauskaa huomata, että siellä ruudun toisella puolella tosiaan on porukkaa, joka käy blogissani. En ole oikein tehokas markkinoimaan blogiani, joten suurkiitos teille, jotka olette löytäneet luokseni ja mukana matkassa! Olen todella kiitollinen huomiostanne.

Blogin olemassa olon suhteen erinäisiä ajatuksia on aikojen kuluessa syntynyt, kun ideoita on ollut vähemmän tai vuorovaikutusta lukijoiden kanssa on vähän. Tiedän itsekin selaavani useita blogeja, joita en kuitenkaan kommentoi, vaikka mieli tekisi. Joskus aika vain ei riitä. En ole lopettamassa harrastustani, mutta bloggailen samaan (sekavaan) tyyliin sekavalla aikataululla. Toivottavasti se ei haittaa! Julkaisutahti oli tiivistä vuoden 2012 puolella, kun minulla oli paljon aikaa vauvan päiväunien aikana. Ei sitä pyykkäämistä ja siivoamista ollut niin paljoa, että jotain tekemistä piti todellakin keksiä. Bloggailun tehostaminen oli yksi keino olla virkeänä ja "työn touhussa", vaikka olinkin äitiyslomalla.

En ole hankkinut blogiini mainoksia, sillä tämä harrastus on tosiaankin oma juttuni, jota kukaan muu ei voi ohjailla sisällön suhteen. Kaikki mitä esittelen blogissani on omia hankintojani tai tekosiani, joten siihen on tyytyminen. Toivottavasti sekin on ok kaikille?;)

Nyt en keksi mitään pikkunäppärää aasinsiltaa kollaasin kuviin... Lempparijuttuihini kuuluvat myös nämä korut, vanha, Lord & Taylorilta hankittu hopeinen riipus, jossa on kristalliset kivet sekä Sabon rannekoru, johon olen pikku hiljaa kerännyt itselleni enemmän tai vähemmän merkityksellisiä charmeja. Mitäs ne olisivat suomeksi? Nyt pää lyö tyhjää...

Ai niin, olen tässä kevään puhdistusvimmassani myös uudistanut hieman blogini ulkoasua. Olen kaivannut puhdaslinjaisuutta ja selkeyttä, siksi lyhensin blogini nimen pelkäksi Puuvillankukaksi, vaikka www-osoite säilyykin samana. Samalla kirjasintyyppi vaihtui, vaikka pidinkin vanhasta. Puuvillankukka kuvaa enemmän tätä kepeää blogia, joten pidetään siitä nyt kiinni.

Iloista päivän jatkoa, pidetään huoli toisistamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!