11.9.2012

Tassels, oh boy!

Jokunen vuosi sitten ostin tämän huivin, jota voi pitää runsaana kaulalla ja halutessa hartioilla. Tyylillisesti se on "cowgirlish", mikä minun kohdallani on hiukan kaukaa haettu. Altani ei löydy hevosta, enkä harrasta rivitanssia... Ajattelin hapsujen poistamistakin, mutta se olisi vienyt koko jujun huivista. No, vaatehuoneesta löytyy myös perityt kansallispuku ja minkkiturkki, mitkä eivät ole ihan minua, mutta jokin niissä on (muistoarvo varmaankin?) estänyt niistä eroon pääsemisen.
En ole koskaan ollut heppatyttöjä, joten mikä ihme tässä huivissa veti puoleensa? No, materiaali on ihanaa, ohutta mokkanahkaa, säämiskämäistä. Joskus ostokset saattavat olla näinkin  järkevillä perusteilla hankittuja, mutta tuo huivi on suojannut kovassa tuulessa todella ansiokkaasti. Nahka kun ei päästä tuulta läpi.. Silti, huivi on selkeästi syksyn/kevään juttu, lisättynä esimerkiksi seuraavilla lisukkeilla:


Huivi merkitön second hand-ostos

Onneksi tupsut ovat laskeutuvaa mokkaa myös, joten ne saa sullottua aikalailla piiloon, jos ei halua niiden näkyvän kovin selvästi.



Lasit Ray Ban,(rannekoru kultaa itse koottu), kaulakoru Pearls for Girls, rannekoru "meripihka" Snö, ylempi kivikoru Asos
 


2 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!