24.2.2014

Kevään merkkejä


PicMonkey Collagevko by pipsap



Hiihtolomaviikko meni täällä Helsingissä loskaisissa merkeissä. Oheisesa kollaasissa on itseeni liittyviä kevään merkkejä, antakaas kun selitän...

Työvaatteiden metsästys on alkanut. Lähinnä paitojen osalta ja kevääseen sopivien, sillä kohta palaan palkkatyöhöni parin vuoden tauon jälkeen. Jännittävää, sillä noin pitkään en ole aiemmin ollut pois... Tilasin tähän hätään pari MMK:n paitapuseroa, leopilkuilla!

Kukat tekevät kevään, sainkin viikonloppuna yllätyskimpun keltaisia ruusuja, yksi lemppareistani!

Laukkukasa kertoo, että kevättä on väreissä...no ei vaiskaan, nauratti itseä, kun huomasi, mikä on ollut vallitseva väri. Musta nyt on kyllä se turvallisin (ja tylsin!) väri, jos ei halua ottaa riskejä. Mikäs viikko minulla on siis ollut?

Lopuksi tein tuntumaa metromatkailuun. Työmatkani tulee olemaan bussi-metro-liikennöintiä, mistä otan stressiä jo nyt. Yleensä yhdistelmä toimii, mutta jos jompikumpi on myöhässä tai lakkoilee, olen pulassa. Ääk, no, ei kannata murehtia etukäteen. Keskityn siis positiiviseen, eli lisääntyvään valoon (ja niiden työpaitojen hankintaan;))

Lempeää viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Nuo laukut ovat aivan valtavan kauniita jokainen. Ja joo, turha sitä työmatkaa on ressata, jos lakkoilee niin sitten lakkoilee. Ollaan yhdessä sitten jumissa :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Dahlia! Juu, olen sellainen etukäteen murehtija.. Jäi varmaan opiskeluaikoina traumoja, kun M-juna oli aina talvella säännöllisesti ja yllättäen pois pelistä, kun talvi saapui. Siinä sitten oltiin asemalla hoomoilasena ja mietittiin, miten päästään keskustaan. Bussi olisi mennyt tunnissa (!), mutta senkin pysäkki oli kaukana...Onneksi ovat kaukana nuo ajat.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!