14.2.2014

Kokeilevaa

kynnet by pipsap

Kynsien koristelu on tainnut olla "se" juttu minulle jo nuoruudesta alkaen. Ihan tavallinen lakkaaminen pääosin, mutta jo nuorena yläasteella kynsieni ollessa pitkät ja vahvat koristelin niitä päällyslakan alle laitettavilla koristeilla. Ihan itse keksin laittaa sinne höyhenistä pieniä hippusia sekä kimalletta... En ole koskaan ottanut tekokynsiä, sillä en kestä ajatusta huollossa juoksemisesta. Kynteni kasvavat nopeasti...

Olen tässä kynsien kaunistautumisessa turvautunut ihan kotilakkauksiin, kynsinauhoja näköjään pitäisi kuvien perusteella hoitaa paaaljon paremmin; upottaa kunnolla johonkin öljyyn, luulen;) Pesen käsiäni paljon, joten kädet kuivuvat ihan hetkessä korpuiksi, näkyyhän se sitten kynsissäkin.

Olen alkuvuoden aikana tutustunut (ostanut omilla rahoillani siis) uuteen Lumenen lakkaan (kuva ylävasemmalla), sävy on nimeltä Sand Storm. Levitettävyys ja peittävyys ovat loistavia, poistettavuus...noh...huono. Kuitenkin, hiekkapintainen tulos on kiva, mutta huomasin, että nukkaa villapaidoista tai kaulahuiveista tarttuu nyt kynsiin! Chic.

Alavasemmalla olevassa kuvassa ovat uusimmat päällyslakkani, Opin mattalakka ja Guerlainin Le top Coat Gel. Huikea kiilto jälkimmäisessä! Opin Matte Top Coat on mielenkiintoinen, pari päivää hyvänä pysyvä mattalakka, pitää tutkia vielä tuotetta tarkemmin, mihin siitä on. Mutta silti, mahdollisuudet tuplaantuivat sävyjen suhteen, kun vanhoista tutuista lakoista saa nyt mattaversiot. Oikealla alakuvassa kynnellä on Guerlainin superkiiltävä päällyslakka.

Yläoikealla olevassa kuvassa on kälyltäni saatu YSL:n Khaki Arty-lakka, sävy, joka on lemppareitani.

Onko teissä muitakin, joille kynsien lakkaaminen on tärkeä osa ulkoasua? Minulle riittää välillä ihan kirkaskin lakkaus, kunhan kynnet tuntuvat hyviltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!