8.9.2012

Vagabondilta jotain ihan muuta...


Vagabondin kenkiä minulla on vuosien varrella ollut paljon, nytkin niitä majailee muutama pari kenkälaatikoissa. Olikin hauska yllätys, kun huomasin merkiltä tulleen jotain aivan muuta kuin kenkiä. Kyseessä on Vagabond Extended-mallisto. Erityisesti vetoketjulompakot herättivät mielenkiinnon, sillä tuotteet ovat nahkaa ja hinta on kuitenkin erittäin kohtuullinen. Ihan kamalasti tuo Vagabond-logokaan ei häiritse, vaikka onkin aika näkyvästi painettu nahkaan. Juu, huomasin tuon Mulberryn klassisen nahkakuvion muistuvan näistä muutamista tuotteista. Hmmm.. Kannattaa kuitenkin tutustua!
Kuva Vagabond


Lisää tietoa merkin nettikaupasta. Ei, tämä ei ole maksettu mainos;)
Mitä mieltä olette tuotteista, iskeekö ollenkaan?

Aurinkoista päivää kaikille!
6 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa, etten kovasti lämpene noille. Hinta on kyllä tosi edullinen, eivätkä nuo nahkalompakot näytä hullummilta siihen nähden... ;)

  VastaaPoista
 2. Nettisivuilla ei ole kuvia sisäosista, joten vaikea sanoa puolesta tai vastaan. Onkohan nahkainen sisus vai kangasta... Kaiken kaikkiaan hyvä idea laajentaa tarjontaa, varmasti löytyy kiinnostuneita.

  VastaaPoista
 3. En pystynyt ipadillä katsomaan hintoja, joten sen suhteen en osaa kommentoida. Ulkonäkö on ihan jees, mutta jos ovat nahkaa eivätkä kalliita, pidän hyvänä valintana teineille ja nuorille aikuisille. Nimittäin surkeita tekonahkalaukkuja on tarjolla ihan kaikkialla, teinit ostavat niitä esim koulukäyttöön eivätkä ne kestä yhtään mitään.

  Mutta itselleni ei kiitos. :)

  Gloria

  VastaaPoista
 4. Sama juttu, Gloria, tekonahan tilalle nämä voisivat mennäkin. Itselläni ei ole ollut tekonahkaisia laukkuja tms., mutta olen nähnyt nuorilla niin monia kuluneen näköisiä laukkuja, jotka ovat ihan kertakäyttökamaa, että pahaa tekee..

  VastaaPoista
 5. Nahkaista pikku kolikkokukkaroa olen kaipaillut, sellaista johon saa luottokortin, seteleitä ja kolikoita ja joka mahtuu pikkulaukkuun kätevästi. Aika kiva tuolla olikin, mutta haluaisin värillisen, joka erottuisi tummastakin laukusta heti (taipumuksena kun on hyukata tavarat laukkuun, oli se sitten iso tai pieni...)

  Sivuilla kuitenkin häiritsi, ettei tuotteista ollut sisäkuvaa eikä mittoja.

  VastaaPoista
 6. Lumo, todellakin, ei mitään tietoja koosta tai muita kuvakulmia. Aika onnettomat sivut!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!