3.9.2012

Kuvioita...

Tässä asussa sekoitin paria kuviota, joiden ajattelin kuitenkin lyövän kättä peiliin katsoessa. Ainoa kokeileva ja kuvitteellinen osio on paljetticlutch, jota en vauvan hoidossa liiemmin tarvitse. Jäin kuitenkin miettimään, millä keinolla asusta saisi vähän juhlavamman. Kengiksi valikoituivat mokkanahkaiset loaferit arkisuudestaan huolimatta, käytännöllisyyden viedessä voiton.
Vastahan totesin, etten käytä kuvioita pukeutumisessani...näin siinä sitten kävi.
 

 
Huivi Missoni, neuletakki HM, hame Calvin Klein, kengät Pertti Palmroth ja clutch Stockmann, merkitön.

Calvin Kleinin hame on aika hillitty printtinsä puolesta. Siihen juuri ihastuinkin hametta ostaessani. Yksivärisen yläosan kanssa kokonaisuus säilyy hillittynä.
Missonin silkkihuivi menee monen paidan ja jakun kanssa väriensä puolesta. Valkoinen paita saa kaipaamaansa piristystä helposti, kun tämän kietaisee kaulaan. Tykkään valkoisesta paidan värinä, mutta kaikki vähäinenkin väri kasvoilta katoaa, ellen lisää jotain huivia katkaisemaan haamu-illuusiota.


Clutch on vuosien takaa alennusmyynnin loppurysäyksestä ostettu, hintaa jäi laukulle sen verran, että ostopäätös ei ollut vaikea. Kuitenkin laukku on herkkää satiinia, että käsittelyn kanssa on vähän niin ja näin.
Tosiaan, kotiasuna tämä menee ilman tuota laukkua, se olikin kokeilu. Hame on mukava päällä ja olen huomannut, että kun kotona viettää aikaansa hyvin pienen ihmisen kanssa, on mukava piristää itseään vaikkapa pukeutumalla vähän erilailla. Ei aina farkkuja...:)

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuo Missonin huivi! Se tuo kivasti sähäkkyyttä asuun kuin asuun. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, se sopii väriensä puolesta aika moneen:)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Anniina! Laitan eteenpäin ilolla:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!