16.10.2012

Villaa niin, että nipistelee!

Kuvan villaiset paitajakut ovat vanhoja, mutta eivät ole menneet vuosien saatossa miksikään. Olen ostanut nämä Stockmannilta 1990-luvun lopulla. Tuostahan on jo ikuisuus... Tässä siis esittelyssä ysärikamaa!!
Olen pitänyt näitä esimerkiksi öljykangastakin alla tai alkusyksyn kävelylenkeillä sellaisenaan. Menevät villatakin sijaan, mutta ovat paidan mallisia. Kuvissa ne eivät ole edukseen malliltaan, jälleen on havaittavissa laatikko-efekti, mutta kyllä nämä päällä ollessa paremmilta näyttävät, vaikka malli onkin väljä. Tämä lattialle vaatteiden asettelu on kyllä mielikuvituksetonta puuhaa, mutta minkäs teet..

Tuosta vaatteiden sopivasta väljyydestä voi olla kahta mieltä. Toisia se miellyttää, toiset taas haluavat, että vaate on ihoa pitkin..;) Muistan erään työtuttavuuden, joka aina pukeutui numeroa liian pieniin paitoihin. En oikein koskaan ymmärtänyt miksi. Voin olla väärässä, mutta mielestäni paitapuseron nappien ei pidä olla singahtamaisillaan irti napinreiästä. En myöskään halua välttämättä tietää, minkä väriset rintsikat rouvalla oli juuri sinä päivänä päällään krhm...

Nämä paidat säilynevät vielä toiset 15 vuotta, niin hyvää laatua ne ovat. Materiaali on 60% villaa, loput muita kuituja. Muistelen näiden olleen kantistarjouksessa, koska niitä oikein kaksi hankin.

Mitä ikuisuusvaatteita teillä on kätköissänne? Vai meneekö kaikki kiertoon?

6 kommenttia:

 1. Minulla on ollut tuo sama jakku ruskeana! :) Käytin sitä todella paljon ja monta vuotta sillä se on malliltaa aika ajaton. Minun jakussa oli kultaiset isot napit eli oli joku versio tuosta sinun jakusta. Maksoin siitä silloin sievoisen summan. Harmi että olen luopunut siitä sillä sitä voisi käyttää vielä vallan mainiosti! :)

  -Mia blogini: http://mias-mia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hauskaa! Noitahan voisi yhä uudistaa vaikkapa napit vaihtamalla, kiitos idean poikasesta:)

  VastaaPoista
 3. Ikuisuusvaatteeni on myös Sandia, siltä ajalta kun Sandin tyyli oli enemmän casual.

  Huovutettua villaa oleva meleerattua villaa oleva huppari oli viimeksi päällä taloytiön talkoissa.

  Nyt päälläni oleva Hong Kongissa teetetty grafiitinharmaa Super 120-villamekko silkkivuorilla voi päätyä myös "ikuisuusosastoon", olen ainakin käyttänyt sitä ja samanlaista mustaa kahden vuoden aikana todella paljon ja edelleen ovat kuin uusia.

  VastaaPoista
 4. Voi mikä ihana blogi sinulla, kauniita vaateyhdistelmiä ja muita juttuja. Pitänee palata tänne ajan kanssa uudelleen kun Lennun kautta tänne itseni löydätin :)

  VastaaPoista
 5. Lumo: Villa on kestävää, kun siitä pitää huolen, kuten myös muutkin luonnonkuidut. Kykkä laatu näkyy vuosien saatossa pitävän pintansa.

  Dahlia: Tervetuloa! Sopii poiketa, kun ehdit;) Välillä olen sinunkin blogissasi piipahdellut!

  VastaaPoista
 6. Omg, olin ihan onnellisesti unohtanut nämä, omistin pari kappaletta mutta menivät kyllä kiertoon jo 2000-luvun alussa. Käytin näitä jakkutyyppisesti raskaanaollessani, silloin suora malli oli omiaan, nyt pitää olla slimmattu, ei muuten sovi vartaloni malliin ollenkaan.

  Gloria

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!