23.2.2014

Make up

PicMonkey Collage by pipsap

Kävin Stockmannilla pyörähtämässä esikoisen kanssa hiihtolomaviikolla. Kävimme sillä reissulla varsinaisesti katsomassa Lego Movien. Se oli hauska ja legoista yhtään kiinnostuneille se on must! Uppoaa muuten aikuisiinkin..

Hänen tutkiessaan kerrosta ylempänä olevaa leluosastoa minä sain luvan käydä Argos-hallissa olevassa sisustuspisteessä. Kuljeskelin aikani ja tieni johti löytöhyllyyn. Löysin söpön Kosta Bodan lasisen koriste-esineen, kynsilakkapullon nimeltä Make up. Näin kynsilakkoihin hurahtaneena se oli ihan oiva löytö ja sen maksaessa n. 11 euroa ajattelin sen olevan ihan ok hintakin (normaalisti n. 50 euroa). Koriste löysi paikkansa makuuhuoneen vitriinikaapista.

Olen ehkä enemmän käytännöllinen sisustaja, ostan tarpeeseen nykyään, kuin ex tempore fiilispohjalta. Tämä koriste-esine on niin kaukana käytännöllisyydestä kuin olla ja voi, mutta olkoon. Tämähän oli löytö!

Asuessamme joskus aiemmin Arabian tehtaan läheisyydessä kävin säännöllisesti tehtaan ystävämyynneissä, myös vanhan tehtaanmyymälän lopettajaisissa. Sieltä on ostettu nykyään käytössä olevat astiat, ei ole paljon tarvinnut uusia hankkia. Kertoo paljon minusta... En osaa lautasia ostaa, mutta laukkujen ja kynsilakkojen suhteen olen hyvinkin nopea ja päättäväinen!:)

2 kommenttia:

  1. Hieno ja hyvä sävy! Ostin noita myös lahjavarastoon, niitä on kiva antaa lahjaksi.
    Ja Lego Movie pitäisi kyllä nähdä!

    VastaaPoista
  2. Eikös! Ai niin, sinulla oli tämä legendaarinen lahjavarasto, todella huomaavaista! Jep, leffaan vaan;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!