27.2.2014

Hattaraa

  by pipsap

Olipa kylmä ulkoilla pelkässä välikausi-parkatakissa ja villapaidassa. Tuolla hiekkalaatikolla seisoskelu jäädytti minut, kun taas poikani ihan tyytyväisenä toppa-asussaan porskutti kuorma-autoilla menemään. Ei ihan kevätsää vielä. Huh, hänkin aloittaa pian päiväkodissa. Aika kuluu ihan oudon nopeasti. Toivon mukaan talvi ei enää iskisi ainakaan suurella volyymilla enää meille, kun niin kepeästi tuo lenkkaritossu jo nousee ulkona, sulilla teillä.

Esittelen takkiostokseni viime syksyltä (!), kun tilasin pinkissä huumassa (siis mitä?) Marks&Spenceriltä kevättä varten pirtsakan värisen takin. Miksi M&S? No, olen mainoksen orja, sillä huomasin 5inchandup-blogin Sandran ulkoiluttavan vaaleampaa versiota instassa, joten menin ja tarkistin nettikaupasta tilanteen tarkemmin. Takki oli kaikin puolin jees joten tilaukseen meni. Takki myös saapui lähetin tuomana todella nopeasti, joten en ollut ehtinyt tajuta ostaneeni pinkkiä takkia, kun se jo oli käsissäni...

Päälle laitettuani sain toki hattaraviboja, mutta ajattelin voittavani tämän ja leotakkini avulla joitain fobioitani. Esimerkiksi sen, että saan huomiota osakseni;) Myönnän itsekin jääväni ihailemaan ihmisiä, joilla on kanttia pukeutua just niinkuin haluaa, tyylillä. Vaikka sitten seeprakuosiin. Ihailen sitä ihmistä, tyyppiä, joka tekee jotain muuta kuin turvallisia vaatevalintoja. Nyt minäkin annan itselleni vapauden olla vaikka se hattara tai vaahtokarkki. Silloin taidan kuitenkin hillitä muuta asua esimerkiksi farkuilla ja yksivärisellä kaulaliinalla. Tuo tuossa kuvassa oleva on peruskaulaliina, villaa. Taisin hankkia sen Stockmannilta joskus kauan sitten. Jotain särmää täytyy kuitenkin asustani löytyä, ettei mene ihan ohi tyylin. Kuinka uskaliaita itse olette? Mitä rajoja tyylillisesti haluaisitte rikkoa? Kivaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Tuohan on upea! Ehdottomasti käyttöön vaan!

    Minä olen vähän huono rikkomaan rajoja, mutta aina joskus kokeilen itselleni jotain uutta. Monesti se tosin on semmoista, joita muut ovat jo tovin tai toisenkin pitäneet, mutta itselleni räväyttämistä. Hiljalleen tästä paremmin ja paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä, tykkään takista, mutta kun on tottunut tummiin väreihin... Jostain syystä sitä muuten on rohkeampi lomien jälkeen, jos ne on saanut viettää muualla. Silloin hoksaa, että hei, maailmassa on värejä ja tyylejä, jotka sopivat minullekin:)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!