4.9.2012

Chanel woc inside

Osa laukuistani päätyi BagMiss-laukkufriikki-blogiin, missä eräs lukija kyseli Chanel woc:n "sisätiloista". Eilen ehdin sitten kuvata laukun sisuksista muutaman kuvan, joten olkaa hyvä, tässä esittelyssä vielä kerran Chanel lambskin wallet on chain:

Ensimmäisessä kuvassa ketjut ovat laukun sisässä. Sitä voi siis käyttää myös clutchina.Tässä kuvassa ketjut ovat tuplana, tällöin laukku on olka/käsivarsimallia. Pitkillä ketjuilla laukku menee kepoisesti messenger-tyylisesti.

 
 

Alla olevassa kuvassa ensikurkistus sisälle! Aluksi huomaa, kuinka kauniisti ketju on ommeltu laukkuun kiinni, eli kulkemaan nahkaisen "putken" läpi. Ketju siis ei ole kiinni, vaan liukuu putken sisällä. Näin on helppo säätää ketjun pituutta.
Ylempi vetoketju sisältää syvän taskun, joka ulottuu laukun taitteenkin yli. En koskaan säilytä siellä mitään, mutta voisi kuvitella, että jonkin paperin sinne voisi taittaa mukaan...
 Tässä kuvassa näkyy 6 korttitaskua ja vetoketjullinen osasto.Saman vetoketjuosaston sisäpuolella on heti burgundinvärisestä nahasta tehty lokero.
Vetoketjutaskun etupuolella taasen on toinen tasku.Laukun takapuolella on klassinen (tässä tapauksessa) tikatusta nahasta oleva tasku.Woc on joustava tarpeen vaatiessa, syvyyttä löytyy jonkin verran.


Toivottavasti kuvista sai käsityksen wocin monipuolisuudesta;) Itselläni mukana wocissa on puhelin, huulikiilto ja puuteri sekä kortit ja avaimet. Ei ole syytä sulloa mukaan liikaa, sillä on hyvä pitää huoli, että laukun muoto säilyy.
Kiitos vielä kerran BagMissille ja Almalle!

8 kommenttia:

 1. Kiitos tästä, harvemmin näkee tällaisia lähikuvia! Kyllä näistä näkee laadun ja viimeistelyn. Wau, kyllä on kaunis myös sisältä!

  VastaaPoista
 2. Kätsältä vaikuttaa! Miten sen hinta on suhteessa pienimpään flap bagiin, smalliin, ovatko ne about vertailukelpoisia kooltaan?

  Gloria

  VastaaPoista
 3. Eipä kestä, kiitos itsellesi, että saimme ihastella laukkujasi myös meidän blogin puolella! :) Tämä on muuten hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja siro laukku! :) Olisi kiva kuulla miten päädyit ostamaan tämän? Mietitkö pienen Flapin ja tämän välillä, vai oliko päätös alusta lähtien selvä?

  VastaaPoista
 5. Moi! Kiitos todella paljon WOCin esittelystä. Onpa hyvin otettuja ja laadukkaita kuvia (niinkuin kaikki blogisi kuvat näyttävät olevan :) Täytyypä laittaa WOC joululahjatoivomuslistalle... ja synttäritkin on tulossa :o
  T: matkalainen

  VastaaPoista
 6. Sait muuten tunnustuksen meiltä, käypä kurkkaamassa. Jos olet jo saanut sen, skippaa yli... ;)

  VastaaPoista
 7. M: Nätti on, olen oikein tyytyväinen..:)

  Gloria: Nyt en tiedä tarkkaan, mutta esimerkiksi Purseforumilla hintaketjussa Heathrown myymälässä woc lambskinillä 887,50 £ elokuussa. Pariisissa Classic flap M/L lambskin 3100 €.
  Heinäkuussa Usassa:
  Small quilted caviar flap bag - $4200 USD.
  M/L quilted caviar flap bag - $4400 USD.
  Jumbo quilted caviar flap bag - $4900 USD.
  Nuo siis PurseForumilta. Kannattaa kysyä Della Margasta Suomen hintoja ja mitä siellä on. Mä en pysy perässä näissä muuttuvissa hinnoissa...

  Maija: Itse asiassa olin ajatellut ostaa ihan peruslompakon, sillä mulla on jo tuo maxi flap. Niinhän siinä kävi, että lompakoita ei oikein ollut Chaneleilla missään New Yorkissa juuri niinä viikkoina kun siellä olimme, joten myyjät ehdottivat minulle tätä. Ostin sen sitten, kun ajattelin, että on monikäyttöinen. Sen pikkulompakon vielä haluaisin, mutta ehkä sitten joskus..

  Matkalainen: hyvä että peruskamerani kuvat ovat kelvanneet;) Mulla ei ole järkkäriä, mikä voisi vielä parantaa kuvien laatua. Kunhan on vielä tuota valoa, niin hyvä. Tuo woc on ihana lahja, todella!

  BagMiss: Kiitos tunnustuksesta, nythän niitä on tullut, olen ihan häkeltynyt;) Laitan eteenpäin, kiitos paljon!

  VastaaPoista
 8. Hieno postaus! :) Kävin kesällä Della Margassa kysymässä luultavasti small flap bagin hintaa ja se oli 3600€. En tiedä Chanelin laukkujen kokoja mutta uskon että se oli small. Kyllä himottaisi tuo flap bag mutta Suomen hinta taitaa olla aika kovat.

  -Mia

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!