25.2.2014

Laukkukokoelmani osa 6

  by pipsap

Tauon jälkeen käyn läpi vielä Alexander Wangin suunnittelemat laukkuni. Niitä on tällä hetkellä kolme, sillä yhden myin eteen päin viime vuonna.

Ylinnä mustaa nahkaa oleva Morgan, oikealla cappuccinon värinen Diego ja alavasemmalla alunperin cappuccinon värinen Lia sling.

Morgan (jota tässä aluksi kutsuin erheellisesti Kirsteniksi; kiitos Käly, kun muistutit! Tämä on nyt siis korjattu tästä versiosta...) oli ensimmäinen Wangin laukuista, jonka hankin. Ihastuin todella laukkujen niittikoristeisiin, sillä ne tuovat laukkuun lisäasennetta muuten laukkujen ollessa loppujen lopuksi yksinkertaisia designiltaan. Olen pitänyt Morgania ja Diegoa paljon työlaukkuina. Kirsten-laukku oli minulla hetken, mutta myin sen siis Kälyni hoiviin.
Laukkujen suhteen olen sekakäyttäjä, sillä minulle passaa eri tyylisuunnat Chanelin klassikoista paljetticlutcheihin ja näihin niitti-Wangeihin. Oikeastaan sama pukeutumisessa; ballerinat, maihinnousukengät, nahkatakit, jakkupuvut ja parkatakit viihtyvät hyvin vaatekaapissani.

Lia slingin hankin vuosi sitten keväällä kesää varten. Olen kohdellut tätä laukkua aika huolettomasti, sillä se on paahtunut auringossa melko vaaleaksi alkuperäiseen väriin verrattuna. Laukku roikkui esimerkiksi 4 viikkoa lomallamme matkarattaissa ja siltä reissulta ei aurinkoa ja hellettä puuttunut. Kuvassa huomaa eron, sillä se oli alunperin Diego-laukun sävyinen. Olen aloittanut laukun elvytystoimenpiteet ja raportoin tilanteesta...;) Voin kertoa, että lupaavalta näyttää!

Kevätaurinko paljasti laukun tilan minulle ottaessani sen pitkästä aikaa esille ja onneksi otin, sillä saan öljytä sitä rauhassa ennen seuraavaa koetusta. Palaan asiaan!

2 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!