14.2.2014

Kaunista ystävänpäivää joka päivä!

riipus2 by pipsap

Tänään toivotetaan Suomessa Ystävänpäivää, vaikka rakastavaisten päivänä se muualla tiedetään. Olen kerran viettänyt Valentine's Dayta New Yorkissa, missä kyseinen päivä näkyy kaupoissa ja kaduilla ihan eri tavalla kuin täällä Suomessa (ihan hyvä näin). Odotin silloin esikoistani ja olin puolivälissä raskautta, kun teimme "vielä kerran" ennen synnytystä lomamatkan suosikkikaupunkiimme. Yksi lumisade osui matkamme alkuun ja tallasimme pari päivää hienoisessa loskassa, mutta sen jälkeen kaupunki olikin taas kuljettavassa kunnossa. Eri tilanne tällä hetkellä! Huh!

Oheinen kuva ei liity mitenkään Valentine's Dayhin tai Ystävänpäivään. Kuitenkin jaan kuvayritelmän eiliseltä, kun tuntui, että mikään kuva ei onnistu valoisuuden takia. Olen kuin mikäkin goottityttö... Olen viihtynyt villapaidoissa ja kashmir-kaulaliinassa muutaman päivän, jotenkin tämä outo sää saa hytisemään, kun ei ole kunnolla kylmä eikä lämmin.
Kappas, uutta killuu kaulalla. Sopivasti särmää:) Metallinen vyö/riipus sai kyllä vakkaripaikan korujeni joukosta. Kaulalle sen ensisijaisesti ostin, aivan ihana, vaikka itse sanonkin:)

Mukavaa Ystävänpäivää, muistetaan ystäviä vuoden muinakin päivinä ja ollaan ystävällisiä toisillemme! Jookos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!