19.3.2014

Tienristeyksessä

Summer 2012 by pipsap

Kuva on vuodelta 2012, kun sain toisen lapseni. Oli jännittävää jäädä kotiin ja keskittyä palkkatyön sijaan päivisin vauvan tuhinoihin ja hiljentyä hänen rytmiinsä. Nyt sekin aika koittaa, että tuo samainen vauva on iso poika (omien sanojensakin mukaan), joka menee päiväkotiin.

Blogin suhteen olen miettinyt kaikenlaista, lopettamistakin. Välillä kun ei inspis iske, enkä halua julkaista "mitäpä teille kuuluu, mulle kuuluu hyvää"-postauksia, olen pitänyt taukoja ja paneutunut blogiin paremmalla ajalla.

Lopettaminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto, sillä tykkään tästä harrastuksestani niin paljon. Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, koin pienoisen järkytyksen saadessani huomata, että flickr:n kautta suoraan bloggeriin postaaminen loppuu piakkoin. Sen jälkeen en voi jatkaa (osaamiseni puitteissa) nykyisessä osoitteessa bloggaamista. Olenkin siis kartoittanut jo tulevan paikan blogilleni, joka siis jatkuu, mutta uudessa osoitteessa. Tämä onkin se kohta, kun toivon teidän lukijoiden siirtyvän seuraamaan Puuvillankukkia-blogia mukanani, etten ihan yksikseni uuteen osoitteeseen muuta!:)

Lupaan muuten järjestää blogihistoriani ensimmäisen arvonnan uuden osoitteen kunniaksi! Iiks, siis pitää keksiä jokin palkintokin;) Mutta hei, postaan pian uuden osoitteen, kunhan saan viilailtua paikat kuntoon tupareita varten!

Aurinkoista päivää:)

2 kommenttia:

  1. Täällä ainakin kipitetään perässä ;)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Dahlia ja tervetuloa! Mukava saada tuttuja kamuja mukaan uuteen kotiin;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!