22.1.2014

Laukkukokoelmani osa 5

PicMonkey Collage by pipsap

Tässä kuvassa ovat Chanelin laukkuni. Vasemmalla classic flap maxi koossa ja mustalla caviar nahalla. Metalliosat ovat hopean väriset. Laukun vieressä on lampaannahasta tehty wallet on a chain eli woc. Se on myös hopeanvärisin metalliosin.

Oikealla on second hand Chanelini, beigen värinen caviar-nahka kullanvärisin metalliosin.

Myönnän haaveilevani uudesta Chanelista vähän väliä, mutta olen osannut hillitä itseni. Laukkujen maailmassa minua viehättää paljon myös se laukkujen metsästys ja löytöjen tekeminen. Se on osa koko jutun viehätystä! Voi kuulostaa hupsulta, mutta en varmasti ole ainoa ajatukseni kanssa.

4 kommenttia:

 1. Kiitos toiveen toteuttamisesta! Upea sarja!

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä, joitakin laukkuja en saanut kuvattua, esimerkiksi Alexander Wangit, mutta ehtiihän sitä:) Toiveita otetaan siis vstaan!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Haluaisin kysyä, onko tuo flapisi single vai double flap? Minua odottaa kaapissa musta caviar double flap... Ostin sen itselleni, saan ottaa käyttöön, kun gradu on palautettu :D! Miten laukkusi on kestänyt käyttöä?

  VastaaPoista
 4. Tämä on single flap, kuten näissä maxi-koon laukuissa kuulemma on käytäntönä. Toinen seikka on erilainen myös, eli että sisätilat ovat mustaa nahkaa, ei burgundin väristä. Hieno motivaattori!! Minkä kokoinen on laukkusi? Minun laukkuni on kestänyt hyvin, toki en sitä päivittäin ole käyttänytkään. Mutta huolettomampi olen ollut kuin tuon lampaan nahkaisen kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!