18.10.2012

One for the road...

Kuten aina, koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Olen jo päättänyt hieman hellittää laukkurintamalla ja keskittyä nauttimaan jo hankkimistani aarteista, mutta jotta päätös olisi lainvoimainen, piti vielä kerran tilata eräs laukku...laukkuholistin logiikkaa parhaimmillaan!


Se laukku kuuluu laukkuperheeseen, johon kuuluu useita tuotteita. On käsivarsimallia, olkalaukkua ja clutchia... Jäin siis vain miettimään; minkä mallin voisin itselläni kuvitella olevan käytössä... Miettiminen tosin kesti useamman kuukauden.


Mallisto tismalleen sellaisena, kuin se oli tunnettu lokakuun 1. päivään asti tänä vuonna, ei enää palaa. Sitä on muokattu eri tavoin. Minä halusin alkuperäisen, vielä kun niitä sai. Olenhan tällainen jääräpää:)

Käsin kirjoitettu viesti liikkeestä oli niin herttainen, vaikka sen onkin "joku" myyjä kirjoittanut "jollekin" tyypille Suomeen. Tämä ikään kuin sinetöi shoppailukokemuksen.


 Dust bag antaa jo tiedon merkistä;)
Hihnaa jo näkyvissä...


Tämän tilalla on nykyisin Saint Laurent Paris. Sori, logona ei oikein nappaa. Vanhalla mennään...


Paketista paljastui Yves Saint Laurentin ChYc-olkalaukku, jonka saa myös messenger-tyylisesti aseteltua. Tähän laukkuun päädyin siksi, että laukulle tulee varmasti käyttöä. En halua ostaa turhaan käsivarsilaukkuja, joita en kykene syystä tai toisesta pitämään. Tämä laukku henkii vintage-tyyliä, ei ole liikaa "tähän päivään" muokattu. Laukun malli henkii ajattomuutta. Olen tyytyväinen. Värin suhteen ajattelin olla iloittelematta, vaikka alun perin mietin beigeä ja burgundia. Musta on klassikko ja sopii kaiken kanssa.
Saint Laurentin ChYc-laukut merkin omilla sivuilla ovat pikavilkaisulla säilyttäneet Y-magneettilukon, logo on tietenkin muuttunut ja jotain muitakin pieniä muutoksia olin havaitsevinani. Eivät hullumpia, myönnetään.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta tulokkaasta! :) Mahtivalinta! Wau...

  -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle laukulle! Klassikot säilyttävät käyttökelpoisuutensa ja arvonsa.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset onnitteluista, uusi perheenjäsen on kotiutumassa hiljalleen. En tohdi viedä sateeseen, saas nähdä, milloin pystyy;)
  Klassikko on aina klassikko...

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!