10.10.2012

Khakia syksyyn

Tein sunnuntaina kierroksen kaupoissa. Juu, lastenvaateosastoilla ja ihan vähän vain muualla... Asuna oli oikein sopiva, rento parka Asosilta. Eipä ollut liikaa päällä, tuuli sen verran, että ohuemmassa viritelmässä olisi tullut kylmä. En tykkää siitä, että kaupassa tulee kuuma, se pilaa ostosreissun. No, kun on ripeä liikkeissään, ei ehdi kuumotella sisällä ja jälleen palella ulkona. Katsotaanpa jälleen tilannetta, kun pakkaset saapuvat, iiks!


Sunnuntai oli aurinkoinen, joten oli virkistävää, vaikkakin kiireistä käydä kaupoissa. Oli kiire palata kotiin rakkaiden luokse, rouva kun oli yksin liikkeellä eikä tehnyt mieli jäädä oleilemaan keskustan kahviloihin tms. Kyllä sitä joskus ennen tuli vietettyä aikaa ties missä, nyt ei viitsi, jaksa eikä haluakaan;) On se ihanaa, kun viihtyy kotona, nauttii pienistä jutuista. Toki joskus on kiva myös "irrotella", lähinnä se on ollut viime aikoina lasten toppavaatteiden metsästystä;)

Huomaan hieman epätarkkuutta tässä kuvassa, katoava valo se tekee kepposiaan.. Huiviin olen ollut tyytyväinen, se sopii kivasti väreiltään tämän syksyn juttuihin sekä villaisena se lämmittää sopivasti. Ei ole liian paksu, joten ei tule tukala olo sisälläkään.


Takki Asos Black Men, huivi Mulberry Tree Wrap, laukku Chanel, aurinkolasit Ray Ban
Takki on siis miesten valikoimista, mikä nyt ei niin erikoista ole, monet naiset ostavat vaatteita miesten puolelta. Pakko jakaa tässä kohdassa eräs muisto nuoruudesta, jonka saan aasinsillalla tähän liitettyä:) Nuorena tyttönä luin alkuaikojen Trendi-lehteä, missä oli haastateltu naista, joka oli hmm... omalaatuinen tyyppi. Hän kertoi ostavansa kaikki kenkänsä miesten osastolta ja kengät todella näyttivät miesten kengiltä. Hän oli muuten naisellinen kiharoineen, mutta käytti kookkaita miesten kenkiä. No, ei sekään vielä niin erikoista ole, mutta se oli nuoresta Pipsasta erikoista, kun nainen kertoi kantavansa pientä ja vanhaa matkalaukkuaan aina mukanaan, jossa piti olla näkkileipää ja pikkuhousunsuojia mukana. Ilman niitä hän ei olisi selvinnyt. Right! Toivottavasti naisella on yhä kaikki hallussa! Heh... Että semmoinen hullunkurinen muisto! Anteeksi kaikilta, joille mielikuva oli myös liikaa...sama juttu täällä:)

Maisema, jonka muuttumista seuraan kirjoittaessani♥
Aurinkoa päiväänne, vaikka harmaata ja sateista siellä tänään onkin!

2 kommenttia:

  1. Trendissä haastatellun naisen kertomukset taisivat mennä kategoriaan "tietoa, jota ilman olisi voinut elää..."

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Mieti, olen tätä lukumuistoa kantanut kaikki nämä vuodet, ja vihdoinkin sain sen jakaa!;) Olin tosiaan teini, kun luin sen jutun, ja jäin miettimään, että tuollaistako sitä aikuisena naisena olo on...kamalaa!!;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!