2.10.2012

Helppoja matkamuistoja

Heh, otsikko on aika karsea... Ei ole kyseessä torimyyjän maalatut rantakivet, vaan kätevät kauppakassit! Tietenkin näin tunnustaneena laukkuholistina minulla on myös näitä käytännöllisiä kangaskasseja kertynyt vuosien varrelta. Ajattelin välillä esitellä näitä hauskoja pussukoita, koittakaa kestää;) Näitä kasseja on varmasti lukijoillanikin, joten hihkaiskaa, jos omistatte myös esitellyn tavaransäilyttimen!

"Sarjan" aloittaa New Yorkin julkisen kirjaston mainio ja oikeastaan laadukaskin kassi. Se on hillitysti kuvioitu mukaillen kirjastoa vartioivista leijonapatsaista. Syy miksi hankin näitä kasseja on yleensä arkisen käytännöllinen; ruokakaupoissa täytyy matkoillakin käydä, joten hirveä muovipussien kuluttaminen on tuhlausta. Toisekseen kassi on helppo ja halpa matkamuisto, jota tulee käytettyä Suomessakin.

Laukku on siitä hauska, että se on käännettävä. Sisäpuoli on tällä kertaa (minulla aina) punainen. Mutta joku toinen voisi ottaa punaisenkin käyttöön, jos siltä tuntuisi.


Teksti on myös aika hillittyllä fontilla, joten se ei mainosta suureen ääneen ostopaikkaansa. Kaiken kaikkiaan kätevä kauppakassi!

2 kommenttia:

  1. Kiva kassi. Itsekin harrastan tuon tapaisia, käyttökelpoisia tuomisia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tämä on todella kätevä kokonsa puolesta..

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!