1.10.2012

Cos & Wang

Tämä neuletakki tuli ostettua Cosilta ja olen sitä pitänyt arviolta alle 10 kertaa. Voin tämän käytön perusteella    suositella tätä juuri sinulle, joka rakastat nyppyjen poistamista;) Todellakin, jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin suureksi ärsytyksekseni, että nyppyjä tämä pehmeää villaa oleva takki kerää. En ole vielä siirtynyt trenssiin tai villakankaaseen, vaan pitäydyn neuletakeissa tai nahkatakissa. Ikävää, että Cosin laatu oli tällä kertaa ihan ala-arvoista. Muten olen tyytyväinen takin malliin, se on Cosille tyypillisen simppeli ilman turhia pikku yksityiskohtia. No, nyppytalkoot odottavat taas...


Syksyn hämäryys taas saa aikaan sen, että kuvani, joiden värejä en käsittele mitenkään, ovat välillä aivan kamalia. Pahoitteluni siitä. Näissä lähikuvissa nyppyinen neuletakki näkyy lähempää, mutta myös uusi pinnasängyn peitto huivini Missoni/Lindex-mallistosta. Huivi on jättikokoinen, joten se lämmittää kovasti kaulalla. Hartiahuivinakin se toimii tarvittaessa.

Alexander Wang-kokoelmani karttui vastikään Diegolla. Espresson värinen laukku minulta puuttuikin, ellei ruskeaa Bayswateria lasketa mukaan. Käytössä olen vasta tajunnut laukun jujun, kuvissa se näytti/näyttää kömpelöltä, eikä sen "luonne" tule esille. 


Laukkua voi käyttää messenger-tyylisesti, joka on ehdoton vaatimus tämän hetken laukuiltani. Sitä voi myös pitää käsivarrella. Laukussa on kolme syvää osastoa, joka hieman hidastaa tavaroiden löytymistä kiireessä. Mutta annetaan se nyt anteeksi;)
Mikä laukkutyyli sinua miellyttää eniten? Messenger vai kädessä pidettävät?  Vai oletko kaikkiruokainen? Tervetuloa kommentoimaan!
Lämmintä lokakuun alkua kaikille♥

4 kommenttia:

 1. Messenger miellyttää eniten. Matkoilla se on ihan must; se pysyy turvallisesti edessä ja näkyvissä, sieltä saa kaivettua hyvin kamerat, puhelimet, kartat ja lompakot.

  Pariisista ostin uuden kivan "mudan" värisen nahkamessengerin, tosin tänä aamuna huomasin että vuorin sauma oli ratkennut :-(. Täytyy siis illalla ommella se ehjäksi.

  VastaaPoista
 2. Messenger on kyllä kätevä matkalla, itsekin suosin niitä. Harmi, kun uusi laukku repeilee, toivottavasti saat fiksattua!

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sinulla. Olen lueskellut sitä jo jonkin aikaa, mutta en ole vielä ehtiny kommentoimaan aiemmin.

  Pääosa laukuistani on messengereja. Toisaalta clutch on ollut yllättävän miellyttävä kantaa sellaisilla ostosreissulla, jotka eivät ole pitkiä ja varsinkin jos on ollut liikkeellä ilman lapsia. Lyhyin hihnoin olevia laukkuja minulla ei ole käytössä, enkä osaa kuvitella ottavanikaan sellaista käyttöön. -MK

  VastaaPoista
 4. Kiitos MK kommentistasi, kiva kun ehdit kommentoida tällä kertaa! Olen niin iloinen jokaisesta kommentista, sillä pikkuisen blogini lukijoihin on mukava "tutustua". Juu, lapset sanelevat paljonkin noiden laukkujen käytön suhteen;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!