3.10.2012

Sortunut shoppaaja

Kävin tuossa viikonloppuna Aleksin Lindexillä. Ihan ajattelin lastenvaateosastolle vain suunnata, mutta kas kummaa, katse harhaili jo Missoni-yhteistyömallistossa. Oli niin sopivasti tie rullaportaisiin "tukittu" Missoni/Lindex-vaatteilla. Ohi ei päässyt millään...
Olen jo todennut, että Lindexiltä ei laatua oikein saa, Holly&Whyte-mallisto on siitä yksi esimerkki. Nyppyyntyvät tekokuidut eivät sytytä. Siitä siis en ollut viisastunut ollenkaan, vaan käsi hiplaili kuin ohimennen neuletakkia, joka on alla kuvassa. Jotain muutakin sujahti ostoskassiin, kuten aiemmin nähty huivi. Jää jälleen nähtäväksi, kuinka ensipesu tai runsaampi käyttö kohtelee vaatteita. Kuosit miellyttävät silmääni, koska niissä on sitä liikaakin, you know? Kuviovaatteet ovat vähemmistössä vaatteissani, mutta näiden kanssa ei tule ongelmaa. Olipahan muuten tänä aamuna hauskaa (oman pääni sisällä), kun astelimme muskariin vauvan kanssa, ja päälläni oli eräs toinen neule Missoni/Lindex-kokoelmasta. Lurexia, lurexia... Hillitty paitahan se lopulta on, mutta taisin hieman erottua perusmuskarimamman lookista. Siis mitään pahaa ei ole peruskollareissa tai trikoopaidoissa, niitähän minäkin käytän kotiasuna, mutta olisin voinut siis valita jonkun vähemmän lurexin paidan. Enpä valinnut;)Nyt pitää pahoitella sitä, kun aurinko hieman kirkasti liikaakin tuota kuvan yläkulmaa;) Muutenhan pahoittelen jatkuvasti lisääntyvän hämärän vaikutusta kuviini.
Paitana tuossa peruspaitis Lauren Ralph Laurenilta. Tuo kaulassa oleva huivi on tuttu huivi aiemmasta postauksesta. Missonia, siis 100% aitoa itseään, voisin kuvitella huivien suhteen hankkivani vielä joskus. Niissä on välillä upeita väriyhdistelmiä. Huivien suhteen olen kokeilevakin, kuviotkin saattavat mennä helposti, jos yläosa muuten on hillitty, esimerkiksi radikaalin musta:)

Mitä mieltä olet näistä yhteistyömallistoista? Mikä on kiinnostanut? Vai annatko olla....
Ihanaa päivänjatkoa Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Enimmäkseen annan olla. En jaksa lähteä aamusta rynnimään muiden innokkaiden kanssa. Eikä laatukaan yleensä päätä huimaa.

    Kävin Lindexillä Missoni-kampanjan toisena päivänä, kun työmatkalla satuin kulkemaan ohi. Jäljellä oli hajakokoja. Yksi neuletakki kiinnitti huomioni, mutta se oli niin kamalan muovinen, etten todellakaan halunnut sitä. Periaatteeni on ostaa luonnonkuituvaatteita.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on, että luonnonkuidut loistavat poissaolollaan näistä mallistoista (pelkästään niistä tehdyt vaatteet siis). Itsekin olen vanhemmiten tajunnut luonnonkuitujen ihanuuden. Silkki, villa ja kashmir, niillä kun saisi vaatevarastonsa täytettyä:)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!