12.10.2012

Lämpimin ajatuksin...


Lämmintä viikonloppua! Kuvassa uusin huivini, Mulberryn wrinkled wool check wrap, oakin värissä. Tuo varmasti lämmittää kaulaani tänä viikonloppuna, ilmatkin kylmenevät.

Nyt tomaatti-vuohenjuustokeiton kimppuun, jälkiruoaksi omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta...:)

6 kommenttia:

 1. Löysin blogisi pari viikkoa sitten ja luulin kommentoineeni, mutta nyt en löytänytkään sitä, joten ehkä jäi kesken. Pidän kovasti blogistasi ja aivan ihanista asusteista!

  Tuota uusinta huiviasi olen katsellut Mulberryn sivuilla. :) Siinä on ihanat värit. Ajattelin jo että ostanko sen "lohdutuslahjaksi", kun myöhästyin tuon viininpunaisen huivin kohdalla. Jos päätät luopua siitä (tree wrap wool black forest), tarjoa minulle! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Emmi ja tervetuloa! Mukava kun kommentoit, ilahdun aina niin kovin, kun lukijat "ilmestyvät" esiin. Toivottavasti kommentit eivät katoa bittiavaruuteen, näistä ohjelmista kun ei aina tiedä;)
  Tämä huivi on kyllä ihanan kevyt, mutta lämmin. Jotenkin hauskasti "keitetty" kasaan, näkyy pieniä huopumisen merkkejä. Aika kivan erilainen, vähän boheemi. Heh, muistan sut, jos ikinä viininpunaisesta huivista luovun, se on kyllä ihana;)

  VastaaPoista
 3. Huivia tarvittiin eilen, sen verran vilakasti tuuli puhalteli, vaikka aurinko paistoikin.

  Keväälläpostin UFFiin ja kirpparille paljon vanhoja tai huonolaatuisia huiveja. Silti kotiin jäi n. 60 kpl... Mies katseli kun ripustin niistä n. 15 tuulettumaan ja kysyi "Onko sulla noin paljon kaulahuiveja?"

  Huivit ovat nyt isoissa organzapussiessa tyypeittäin ja väreittäin, jotta löytäisin asuun sopivan helposti. Kesällä ostin vielä Balmuirin Helsinki-huivin, mutta nyt olen asettanut itseni huivinostokieltoon. Vähän kirpaisi, kun Pariisissa olisi tullut vastaan parikin kaunista ja Hulluilla Päivillä olisi ollut Helsinki-huivista kivoja värejä...

  VastaaPoista
 4. Ai, nyt miehesi hoksasi huivien määrän;) Meillä valaistuminen laukkujen suhteen tuli, kun sain vaatehuoneeseen laukuille oman hyllykön. Mies onneksi on ymmärtänyt olla kommentoimatta sen enempää rouvan harrastusta..:) Missonin huivit kiinnostivat HP:ssä mutta en saanut verkkokaupassa selvää oikein mistä matskusta on kyse. Jäivät onneksi ostamatta..

  VastaaPoista
 5. Voi minullakin on ruudullinen huivi tilausta vaille valmis kaulaani:)
  Mulla meni aika monta vuotta että tajusin tämän Mulberry jutun.No parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

  VastaaPoista
 6. Heippa! Ihastuttava blogi sinulla! Aivan mahtava Mulberry- kokoelma sulla näyttää olevan :) Miten ihmeessä minulta on mennyt tuo huivi ihan ohi? :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!