9.10.2012

Blues

Täti-tyylin saa rikottua mainiosti boyfriend-farkuilla.
Täti-tyyliä saa korostettua mainiosti lisäämällä silkkihuivin, jossa on sama kuviointi kuin laukussa sekä kimaltelevan pukukorun. Eläköön täti-tyyli!
Ei nyt sentään, jäin vain miettimään, miten voisin käyttää jakkujani nyt kun en ole hetkeen töissä kodin ulkopuolella... En varmaan mitään radikaalia uudistusta osaa tehdä itseni suhteen, joten ainoa juttu, minkä kanssa voi leikitellä, on takin alla oleva paita. Sitä pitää miettiä...Solki, joka ei oikein erotu kuvasta kunnolla, on n. 8 vuotta vanha HM-ostos. Siltä ajalta on muutama muukin solki, silloin niitä oli enemmänkin tarjolla. Jokin niissä kiehtoo; ne ovat helppoja asusteita, niiden paikkaa voi muuttaa, toisin kuin ranne- ja kaulakorujen.Laukkuna vintage Dior.Ranteeseen lasiset Snö of Swedenin vanhat korut. Oikealla olevasta poistin Snö-logon, sillä se tummeni rumaksi. Siitä olen täällä valittanutkin aiemmin, Snön huonosta laadusta metalliosien suhteen. Itse asiassa en ole siitä syystä katsellut merkin koruja vuosiin. Olisiko laatu parantunut?

3 kommenttia:

 1. Itse innostuin muutamia vuosia sitten Snön koruista ja ostin niitä lyhyen ajan sijaan monia. En ole ostanut niitä enää kuitenkaan noin kahteen vuoteen, sillä todella nopeasti metalliosat tummenivat ja osasta lähti "pinnoitteet" todella rumasti pois. Yksi kalleimmista (n. 50 eur) oli kaulakoru, jossa oli hopeisia lenkkejä. Todella nätti alussa, mutta nyt ihan hirveässä kunnossa, kun hopeanvärinen pinnoite on kulunut pois ihan muutamien käyttökertojen jälkeen. Laatu oli tosiaan niin huono, että en aio ihan heti kokeilla uudelleen vaan ostan sitten ajattomampia ja kestävämpi koruja, vaikka maksavatkin enemmän.

  VastaaPoista
 2. Aivan! Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa näiden korujen kanssa taistellut. Luulisi jo tuon hintaisten korujen olevan metalliosiltaan jotain aivan muuta. Hopean sentään saa puhdistettua...

  VastaaPoista
 3. Moikka. olisitko mahdollisesti halukas myymään Diorin laukkuasi:) Yst. Anne
  nieminen.anne@kolumbus.fi

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!