4.10.2012

Art in a bag

Oih, valitsinkin oivallisen postausidean; luonteeni ei sallisi mitenkään julkaista näin ruttuisesta kassista tai mistään muustakaan asiasta kuvaa, mutta hammasta purren tässä sitä tullaan! Pikkutarkka neitsytluonne, voisi joku sanoa.
Seuraava matkoiltani löytynyt shopperi on Whitney Museum of American Art:n museokaupasta ostettu. Kassin kuvituksena on amerikkalaisen taiteilija Barbara Krugerin vuodelta 1987 oleva valokuvateos " I shop therefore I am". Tuo sarkastinen valokuvateos kertoo tästä ajasta paremmin kuin mikään muu. Onhan se totta. Vaikka kuinka kirppareilla tekisikin ostoksia, tai ostaisi vain laatua ja vähän, kyse on kuluttamisesta. Shoppailu on monelle meistä yksi elämän sisällöistä, harrastus. Se auttaa joillekin raskaaseen työviikkoon, se lohduttaa sydänsuruissa, sen avulla voi näyttää varallisuuttaan ja mauttomuuttaankin. Joillakin intohimona ovat postimerkit, toiselle laukut, kolmas vaihtaa autoa vuosittain. Mitäpä sitä kieltämäänkään, shoppailu on nykyajan vitsaus hyvässä ja pahassa. Itsekin täällä esittelen ostoksiani, uusia tai vanhoja, käytettyjä tai perittyjä... Oikeastaan ihailen sitä ihmistyyppiä, joka varoistaan huolimatta tekee ostoksensa harkiten eikä kuluta turhia. No, äidille terveisiä♥Olen aivan hurmaantunut tästä ruskasta; mitkä värit harmaata vasten! Kuin vaahterat olisivat tulessa muun ympäristön ollessa sotkuisena.... Kaunista päivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Hauska kassi! Kyllä tuolalinen ostoskassi muutaman rypyn kestää, elämä on liian lyhyt silittämiseen...

    Ruska-vaahterat ja punaisena loimuavat villiviinit ovat kyllä ihania, mutta enteilevät liikaa edessä olevaa pitkää lehdetöntä kautta...

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!