6.10.2012

Sävyisää printtiä

Tätä paitaa kuvatessani tulin ajatelleeksi, pitäisikö laittaa jokin valkoinen lakana taustaksi, kun paita jotenkin sulautuu tuohon lattiaan:) Muutenkin asukuvieni myötä kotini lattia on saanut ehkä liikaakin blogijulkisuutta, kuin alunperin ajattelin. Pitää hieman harkita tuota lakanan käyttöä...

Tässä asussa housut olivat mustat, jotka "värillään" rauhoittivat yläosaa. Kukin asun osa on vähintään 2 vuotta vanha, joten vaatekaapin kätköillä todella kannattaa harrastaa löytöretkeilyä. Olen hiljalleen vähentämässä vaatteiden ja laukkujen ostoa ja odotan työelämään paluuta, jolloin rahallinen tilannekin antaa enemmän periksi mielihaluille*. Blogin kannalta en tiedä, ryhdynkö sitten maisemakuvaajaksi vai mitä, mutta eiköhän tämä tästä. Tämähän ei ole työ, vaan harrastus. Täällä ei kukaan käske tekemään jotain tai vaatimaan tilastointia tai työn tehokkuuden lisäämistä. Huh!
Paitana Michael Korsin Michael-malliston ihanan kevyt 3/4-hihainen, kiristysnauhalla muokattavissa oleva tuliainen parin vuoden takaa.

Kaulassa Lindexin Affordable luxury-malliston statement koru, sekin varmaan parin vuoden takainen ostos.Laukku vintage Dior. Laukussa on myös olkahihna, joka helpottaa operointia kävelemättömän jälkikasvun kanssa. Hoitolaukkua tms. viritelmää en edes yritä esitellä blogissani, se ei oikein sovi mihinkään asuun;)

*Never say never...

1 kommentti:

  1. Hieno toi Diorin Vintage-laukku, tykkään tosi paljon tosta kuosista, juuri oikeella tavalla retro! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!