8.10.2012

Housewife uniform

Kauppareissu hoituu sutjakkaasti, tai ainakin hoitui vielä muutama päivä sitten näinkin ohuessa takissa. Aamulämpötiloihin tällä kokonaisuudella ei ulos mennä, mutta iltapäivällä ehkä nopeasti. Tähän lisäksi villainen kaulahuivi, niin kylmä ei ehdi tulla. En voi sanoa odottavani untuvatakkikelejä, vaikka villasukissa ja neuleissa kotona hiippailenkin.. Syksy on vuodenaika, josta tykkään, mutta en siitä loska-osuudesta, joka eittämättä tulee vastaan mentäessä talven puolelle. Luulenpa, ettei loskan ystäviä löydy..;)Takki on uudesta nettikauppatuttavuudesta, New Lookista. Neule HM, huivi Mulberry.Shopperi on ihan ehdottomia kauppakassisuosikkejani, se on pehmeää nahkaa, iso ja siinä on reilut kahvat, jotta laukku kulkee vaivattomasti olkapäällä. Laukku roikkuu maassa, jos pidän sitä kädessä, eli laukku on tilava.


Laukku on ruotsalaista designia, Maria Weslerlindin. Löysin laukun eräältä lomareissulta Suomessa, missä se oli alennuksessa eräässä käsityö/vaateliikkeessä. Mainio löytö!


Mielestäni teen parhaita löytöjä kaukaa kotoa, Suomessakin liikkuessa. Taitaa olla niin, että juuri silloin, kun mitään ei etsi, löytääkin kivoja juttuja. Tuskan hiki nousee jo valmiiksi otsalle, jos olisi pakko löytää jotain johonkin tilaisuuteen;)

2 kommenttia:

  1. Kiva, rento takki!

    Syksy ei ole lempiaikaani, eikä talvikaan... Kesällä on niin helppo vain vetää ballerinat tai muut keveät kengät (paljaisin) jalkoihin ja lähteä ulos. Talvella saa laittaa sukkahousut, saappaat, takin huicvit, pipot... Tänäkin aamuna kiroilin sukkahousuja, olivat jo miltei päällä kun työnsin sormen läpi, eli vaihtoon meni...

    VastaaPoista
  2. Kyllähän se kesä toki on helpoin pukeutumisen kannalta, ihmisetkin ovat paljon iloisempia silloin. Joo, sukkahousuja odottaakin aikamoinen pino juuri tuon rikkoontumisen pelossa;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!