17.7.2013

BV

DSCN4524 by pipsap
Lomalta en ostanut uutta laukkua, sillä ennen lomaa tein hankintoja, joiden perusteella aloin jopa ajatella, että laukkukokoelma on tällä hetkellä saavuttanut huippunsa. Yleensä menee niin, että joku ihana "tosi tarpeellinen" yksilö tuleekin vastaan, joka jää kummittelemaan. No, eipä niin käynyt, vaikka kuinka yritin. Kävin lukuisat myymälät läpi, mutta laukut jäivät. Niin jäi myös se Chanelin lompakko, jota olen yhä vailla. Ei nyt muistuteta siitä wocista...

Ennen lomaa tosiaan sain hankittua jo edellisessä postauksessa nähdyn Wangin. Tuon laukun jälkeen sain mahdollisuuden ostaa pitkään haaveilemani Bottega Venetan Maxi intrecciato-olkalaukun. Kaiken huipuksi sain sen ostettua laukun ensimmäiseltä omistajalta, jonka jäljiltä laukku oli mainiossa kunnossa.

Laukku on iso, mutta pienempää mallia en ole halunnutkaan. Laukku on myös kevyt, nahka on silkkisen pehmeää. Love, love love... Olen yhä sanaton;)

Hmm..pitäisiköhän karsia jo laukkukokoelmaa? Hih...

4 kommenttia:

 1. Onnittelut, tuo on kyllä upea laukku - oikea kaunotar! Ja ei kannata karsia ;) Itsekin sai juuri himoitun YSL:n kokoelmaan, mutta silti juuri löysin uusia ihanuuksia... Sellaisia ne täydelliset laukut ovat.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Laitoin sinulle aikaisemmin tänään sähköpostia :)

  Ja laukkujahan ei ole koskaan liikaa! Todella upea tämänkin yksilö :)

  VastaaPoista
 3. Mikko: Myöhästynyt kiitos; laukku on ihan aarre...Sinun löytöäsi olin tilaamassa kerran aikanaan jo YSL:n putiikista, mutta olin erittäin hidas;)

  Lady of The Mess: Kiitos!!

  Elina: Toivottavasti sait viestini:)!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!