22.8.2012

Happy birthday to me...

Kuka ei häntäänsä nostaisi ellei kissa itse.. No, jälleen yksi tekosyy hemmotella itseä, eli syntymäpäivä! Kohtahan on jo joulu, sanon syksymmällä:)
Olinpa oikea laiska-liisa, kun en kävellyt Mulberryn lähiputiikkiin kotikaupungissa, vaan klikkailin netistä syksyisen pikkulahjan itselleni. Minä+visa+nettiputiikit=arveluttava yhdistelmä! ! Kertoo asialle omistautumisesta, että kuriirifirmojen kuskit ovat jo tuttuja kasvoja, huolestuttavaa...





En osaa olla niin pitkäpinnainen, että julkaisisin huomenna kuvan, mitä tuosta kassista paljastui...





Tadaa! Hassuja tarroja!






Varmaan pari vuotta sitten tuli uutisissa juttu nettikaupoista ja niiden käyttäjistä. Eräs haastateltavista oli rouva, joka myönsi rehellisesti, että aina pitää olla jotain tilauksessa, jotta saa tuntea yhä uudelleen sen odotuksen kihelmöivän tunteen tai jotain sinne päin. Kuin lapsella jouluna, voisin lisätä? En myönnä olevani niin koukussa kuitenkaan.





Vaan onhan se kiva, kun kassin pohjasta löytää kiitoksen;)








Tämän edellä mainitun shopaholicin rouvan ajatuksista olisi ollut ihan mielenkiintoista kuulla lisää, mutta mennään nyt siihen tärkeimpään, eli...
Kyllä tämä kaulassa kelpaa taistella syystuulissa;)










Menin siis mukaan tähän syksyn burgundinpunaiseen huumaan. Mikäs siinä, huivi on uskomattoman ihana! Ohutta ja kevyttä villaa, laskeutuu kauniisti.

Mitä nettikauppoja itse suositte? Mikä oli viimeisin hankintanne?

12 kommenttia:

  1. Olin varma, että kassista paljastuu laukku ;) En tiedä oliko sarkasmia, että "En osaa olla niin pitkäpinnainen, että julkaisisin huomenna kuvan, mitä tuosta kassista paljastui...", mutta itseäni ainakin "ärsyttää", kun bloggaajat pitävät meitä lukijoita jännityksessä ja voisinpa jopa vannoa, että se on tahallista kiusaamista ;) Kiitos siis sinulle siitä, ettet pitänyt meitä uteliaita piinassa vaan paljastit tämän kaunokaisen. Ihana huivi ja sait minut haluamaan samanmoisen, apua! Mistä nettikaupasta tilasit tämän?

    -Hanna

    VastaaPoista
  2. Aivan Ihana! Itse olin ostamassa tuon saman mutta sitten villainen huivi vei voiton :)

    VastaaPoista
  3. Hanna: Itsekin turhaudun juuri näiden "hei katsokaa mitä ostin, kerron siitä heti ensi kerralla"-postausten tapaan pitää lukija jotenkin linjoilla. Toki, onhan se mainostaville bloggaajille (ja muillekin) markkinointikeino, jotta lukija tulisi uudelleen sivuille. Ostin huivin siis Mulberryn omasta nettikaupasta. En tutkinut, olisiko ollut muualla. Kuitenkin muissakin nettikaupoissa Mulberrya myydään ja ilman postikuluja, joten tulisi edullisemmaksi?

    Anniina: Näinkin huivisi, kaunis väri! Itsekin mietin ensin paksumman villahuivin ostamista, mutta tämä ohuempi villa vei tällä kertaa minut mennessään...

    VastaaPoista
  4. Uusi lukija ilmoittautuu! Näin sun kommentin Private Blendin blogissa ja koska Pipsa on musta niin ihana nimi niin klikkasin ja löysin tän sun mahtavan blogin! Mahtavaa, illaksi tiedossa jotain lueskeltavaa kun käyn sun postauksia läpi :)
    / Veera

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa Veera! Olenkin seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, hauskaa kun löysit vaatimattoman blogini... Oon muuten se, joka jäi nuolemaan näppejään niiden sun myynnissä olleiden Chanelin ballerinojen suhteen;)

    VastaaPoista
  6. Kiva huivi ja tämän takia muistankin nyt heti käsinpestä sen mun burgundin sifonkiversion. Aivan ihanat tarrat ja thank you pohjassa, mä tykkään tälläisistä pikku detaljeista!

    VastaaPoista
  7. Gloria, aivan totta, nuo extrajutut ovat asiakkaan huomioimista, pikkujuttuja, mutta kivoja:) Mm. Stockmannin luulisi osaavan tämän kaltaiset jutut, mutta ei, riippuu myyjästä, laitetaanko silkkipusero silkkipaperiin käärittynä paperikassiin vai valkoiseen muovipussiin. Yleensä liian pieneen muovipussiin vielä! Ei pitäisi olla ihan näin...

    VastaaPoista
  8. Olen harkinnut Mulberryn huivin ostoa (juuri samantyyppistä kuin tämä sinun) ja halusin kysyä miten se kestää käyttöä? Onko hirveän arka? Mielestäni sinulla on jo saman tapainen huivi eri värissä.
    T. Camilla

    VastaaPoista
  9. Camilla: Mulberryn ruudullinen huivini on vuoden vanha ja olen ollut sen kanssa aika huolellinen. Se on arkaa matskua, saattaa esim. sormukseen kiinni tarttuessaan saada aikaan langan karkaamisen, mutta reikiä en ole saanut aikaan.. Ihanan pehmeä ja ohut materiaalina, joten menee kivasti takin alle tarvittaessa. Eikä ole liikaa esim. sisätiloissakaan kylminä päivinä. Nyppyjä on vähän tullut, mutta ei ollenkaan häiritsevästi. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen:)

    VastaaPoista
  10. Upea! Itselläni Mulberryn huivi syksyn ostoslistalla. Olen juuri miettinyt, että tilaisko netistä vai kävisi liikkeessä. Tilasitko Mulberryn omasta nettikaupasta vai mistä ja kuinka nopeasti saapui perille?:) Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  11. Elle-Marie: Tilasin Mulberryn omasta nettikaupasta, tuli aika nopeasti; oli viikonloppu välissä, niin kesti toki kauemmin. Suosittelen heidän nettikauppaa, näppärää toimintaa, vaikka toimitusmaksutta saakin liikkeestä. Hauskaa viikon alkua sinnekin!

    VastaaPoista
  12. Mie tilasin samaisen huivin pinkkinä,sillä kylmät värit ovat enemmän minua.
    Olen ollut tyytyväinen,käytössä ollut ja hyväksi havaittu,minusta on kiva et huivia voi pitää molemmin puolin!
    Tuo on totta että tilauksen odottamine on parasta! Justiinsa ko jouluna:)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!