27.8.2013

Birthday Balenciaga

DSCN4582 by pipsap

Jälleen tuli täytettyä vuosia ja hyvin vaatimattomasti sitä juhlittua. Kuitenkin näin laukkuaddiktina tulin hankkineeksi "tuiki tarpeellisen" lisän laukkukokoelmaani. Aiemmin en ole himoinnut Balenciagan laukkuja, mutta kun näin tämän classic velon juuri tässä värissä ja mokkanahkaisena, laukku jäi kummittelemaan mieleeni.

Tilasin laukun mytheresasta, sillä en kyseistä laukkua juuri sillä hetkellä Balenciagan omasta nettikaupasta löytänyt. Kun laukku sitten saapui, olin aivan myyty! Laukku on kevyt, silkkinen ja väri on mahtava!
New Yorkissa näin hotellissani eräällä daamilla Balenciagan jonkin laukkumallin (en siis osaa erottaa näitä toisistaan:)), joka oli vaalean denimin värinen (en usko, että oli farkkua..) ja siinä oli giant-tyyliset niitit. Se jäi mieleeni, mutta en löytänyt sellaista mistään. Tämä laukku oli ensimmäinen, joka Balenciagalta aiheutti tykytyksiä.
Käytin laukkua jo Lintsillä syntymäpäivänäni ja se toimi oikein hyvin messengerinä ja olalla. Mainio hankinta! ♥

7 kommenttia:

 1. Kaunis väri ja laukku ja onnittelut syntymäpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 2. Todella upea!! Lila on kaikenlisäksi yksi lempiväreistäni! :D

  VastaaPoista
 3. Haveaniceday1: Kiitos onnitteluista; väri sai minut ihan valtaansa!

  BagMiss: Kiitos! Olen laukkujen värin suhteen aika avoin ehdotuksille, mutta vaatteissa en osaa käyttää lilaa. Kuitenkin tykkään siitä paljon.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut syntymäpäivän johdosta ja myös upeasta laukusta! Tuo malli on kiva ja mokkanahka ihana! Ja mikä väri!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mikko! Juu, olen itsekin hieman ihmeissäni, miten hankinkaan noin "räväkän" laukun, kun pukeutumisessa hillitsen itseäni. En vain halunnut enää mustaa laukkua, niitä on jo;)

  VastaaPoista
 6. Onnentoivotukset sinulle!
  Ihana laukku kerrassaan ja väri upea!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Lennu! Onnea ei ole koskaan liikaa:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!