25.7.2012

Syksyn varalle

Oops, ostin sittenkin alennusmyynneistä jotain. Vaunukävelyt syksylläkin onnistuvat Uggin pipon ja huivin kanssa. Materiaali on puuvilla-silkkisekoitetta, joten ei tule pakahduttavan kuuma. Talveksi minulla on Uggin kintaat, mitkä ovat osoittautuneet Helsingin talvessa korvaamattomiksi.

6 kommenttia:

 1. Uusi lukijasi ilmottautuu :) Tosi suloisen setin olet löytänyt! Saako kysyä, mistä ostit nämä?

  VastaaPoista
 2. Asos myi näitä alessa äskettäin, en ole tarkistanut mikä on tämän hetken tilanne. Kannattaa tsekata! Kiitos kommentista ja tervetuloa!:)

  VastaaPoista
 3. Jee! Kiitos kaunis vinkistä!! :) Jostain syystä en ole Asoksen sivuilla juurikaan surffaillut (jotenkin siellä on YLItarjontaa, tulee ähky :D) mutta nyt tietysti piti sinne pikaisesti rientää. Harmaat oli out of stock. Mustia oli vielä jäljellä. Googlettelin aikani näitä muualta, mutta hinnat oli huomattavasti korkeammat. Kunnes hetkisen kuluttua päädyin taas Asokselle, enkä voi uskoa tuuriani, mutta nyt sieltä on paketti minulle tulossa! :) Nämä on nimittäin juuri sellaiset kuin viime talvena jo unelmoin (mutten jostain syystä näihin UGGeihin ole törmännyt) ja esim. EMUlla on samantyyppiset myös ollut.. mutta nämä on taatusti unelmien täyttymys! :) ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno homma! Asos on todellakin täynnä kaikkea..Piti itsekin vierailla ja tsekata se Uggin setti, tosiaan, siellä oli villaversiona musta setti. Sekin olisi kiva:)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa se musta setti nyt sieltä superalesta napata, mikäli miellyttää! :) Mulla on untsikka (todella yllättäen) musta, jotenkin sen vuoksi halusin nämä asusteet mieluusti harmaana - vieläkin ihmetyttää, että sattui se yksi setti tulemaan takaisin myyntiin juuri oikealla hetkellä. Täydellinen ajoitus ja tuuri! :)

  VastaaPoista
 6. No todellakin hyvä tuuri! Taidanpa katsastaa sen villaversionkin:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!