31.8.2012

Tuplaharmaa ja ripaus Wangia

Otsikko on todella iskevä ja pirtsakka, tiedän! Yhdistin ultranaisellisen röyhelöpitsineuleen (kyllä, sellainenkin löytyy..) Cosin hihattoman ylipitkän silkkipuuvillatopin kanssa. Alaosa jäi kuvasta, mutta siinä käytin tuttuja mustia sävyjä. Ilma oli sen verran kuitenkin lämmin, että jätin huivin kotiin.
Laukkuna khakin värinen Alexander Wangin Kirsten. Ihana mokkalaukku! Alun perin harkitsin mustana hankkimista, mutta onneksi en tehnyt niin. Tämä sävy ohittaa mielestäni mustan version. 
 
 
 
 
 
Kengät Vagabond. 
 
 
 

 

Hopeakoru Lord & Taylor Philadelphia, on vuosia vanha.

Joidenkin mielestä tästä laukusta tulee mieleen pakkopaita? Itselläni siitä asusta ei ole kokemusta, joten en osaa yhdistää näitä kahta..

5 kommenttia:

 1. Mun täytyy kyllä vihdoin viimein raahautua sinne Cosiin, toi toppi näyttää kivalle!
  Ja kaunis pakkopaita, remmit tulevat taatusti paremmin esille tuosta vaaleasta kuin mustasta.

  Gloria

  VastaaPoista
 2. Cosista löytyy joskus ihan kivoja juttuja, eleettömän tyylin ystäville. Toki siellä on sitten niitä juttuja, jotka eivät ole ihan käytännöllisimpiä. Mutta suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Tuo laukku on kyllä kaunis ja samalla rouhea!
  Ja vaalea on ehdottomasti kauniimpi - nuo remmitkin erottuvat siitä paremmin. Siinä mustassa nahkahihnat näyttävät melkein muovisilta.
  Minulla on myös tuosta vaaleasta se tote, joka on "pystyssä". Se ei ole yhtään minun tyylinen, mutta se on vaan niin hieno, että se piti hankkia :)

  VastaaPoista
 4. No mutta joskus on lipsuttava omasta tyylistä ja mentävä riskillä:)Et voinut mennä vikaan!Nythän näitä on Outnetissä edullisestikin...

  VastaaPoista
 5. Aijaa, Kirstenin tyhjennys näköjään menossa. No onneksi hankin omani My o My:n asiakaspäivästä, josta sai kivan alen, niin hinta on melkein sama.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!