12.8.2012

Syksyn väreissä

Kokosin tähän pienen vilkaisun tulevan syksyn materiaaleihin ja väreihin, joita vaatekaapistani löytyy. Hyvin tutuilla linjoilla mennään, ei syksyä saa oikein uudelleen keksittyä eikä lempivärejäni vaihdettua, joten turvallisilla ratkaisuilla etenen kohti lempivuodenaikaani. Ei, en tykkää loskasta, joka ilmestyy talven merkkien mukana, vaan niistä kirpeistä mutta silti aurinkoisista päivistä, jotka saan viettää nyt poikkeuksellisesti pitkästä aikaa kotona. Arkirytmi on kokenut muutoksen vauvan myötä ja muistelenkin nyt esikoisen ensimmäistä syksyä vaunukävelyineen. Oli nautinnollista seurata Helsingin luonnon virittäytymistä ruskan väreihin, se oli upeaa. Edellisvuoden ruskaa ihastelimme ennen esikoisen syntymää New Yorkissa vuonna 2004, mikä oli muistorikasta aikaa sekin. Suurkaupungin syksy oli vähintäänkin yhtä ihana kuin elokuvissakin!

Näitä takkeja ja huiveja tulen syksyllä käyttämään. Toki jotain pientä uutta on luvassa, eihän nyt aivan niin omavaraisia toki olla tänäkään syksynä.

Mokkatakki HM, tikkitakki Burberry, huivit Mulberry, ruskea sileä villahuivi Stockmann, palmikkoneulehuivit Ugg,pallohuivi Stockmann

Paksuja villahuiveja en vielä kuvannut mukaan syksyn teemaan, sillä ne kuuluvat ehdottomasti talveen. Niiden aika on toivon mukaan pitkän ajan päästä...


Laukku ja lompakko Longchamp

Tuohon kasan päälle kuvasin vuosia vanhan Longchampin messenger-laukun ja saman sarjan lompakon. Ovat samaa sävyä, vaikka kuva hieman vääristääkin. Ne sopivat jotenkin syksyyn, ovat sopivan eleettömiä ja sävy on lempivärejäni.

Mikä vuodenaika teille iskee parhaiten?

2 kommenttia:

  1. Kivoja nuo palmikkohuivit! Ja muistin juuri että mulla on Mulberryn vanha, sifonkinen burgundynpunainen "puuhuivi", värikin taitaa olla ihan in. Tästä postauksesta tosin tuli myös mieleeni, että eteisen huivihyllyni pitäisi siivota - teen sen keväällä ja syksyllä ja uups, kevätsiivous jäi väliin, joten todellakin on tarpeen, huoh.

    Gloria

    VastaaPoista
  2. Löytöjä tekee kotikaapeistakin, eikö niin! Se on kätevää, kun huomaa vanhojen asusteiden olevankin nyt in..

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!