6.8.2012

Fresh!

Otin pitkästä aikaa käyttööni Furlan kesäisen laukun. Se on tyylillisesti aika erilainen muihin laukkuihini verrattuna, sillä siinä on runsaasti yksityiskohtia. Nahka on koristeltu leikkauksin (miksi sitä nyt oikeasti kutsutaan?). Aivan ihana kesälaukku. Laukun valkoinen hohto ei tule kuvissa esiin, se vaatisi paremman valaistuksen ja paremman kameran...


Takki ja paita Lindex, kengät Högl, laukku Furla, housut Lauren Ralph Lauren, huivi Hermès


Takki on Lindexin Holly&Whyte-mallistoa. Se on erittäin pehmeälaatuista trikoota, joten se menee rennossa asussa. Siinä ja siinä, onko liiankin rento minun makuuni;) Lindexin laatu on testauksessa, sillä minulla nyt sattuu olemaan muutama vaatekappale kevään ja kesän mallistosta hankittuna. Ihan tyytyväisin en laatuun ole, se on myönnettävä. Ei pitäisi haksahtaa edullisuuteen, tiedän... Harmittaa huonolaatuisen kankaan nopea nyppyyntyminen, en tykkää yhtään.

Housujen sininen ja huivin sininen olivat yllättäen samaa sävyä, joten ne sitoivat siniset osat yhteen automaattisesti. Kenkien kultakoristelu oli tällä kertaa laukun kanssa samaa sävyä!

Onko teillä erityisiä kesälaukkuja, vai teettekö ollenkaan jakoa vuodenaikojen mukaan?
2 kommenttia:

  1. Kiva laukku. Perferoinniksi noita reikiä kutsutaan.

    VastaaPoista
  2. No niinhän se oli, "perforated" oli jossain tuolla muistin sopukoissa, kiitos tarkennuksesta!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!