9.8.2012

Chanel bucket


Löysin alennusmyynneistä tänä kesänä Marina Rinaldilta Marina Sportin kauluspaidan. Ilmettä keventää ja epävirallistaa tyttömäiset, mutta hillityt röyhelöt. Pidän sinisen paidan sävystä, se on luonnossa juuri oikean sävyinen. Housuina HM:n liituraitaa ja jalassa Daniel Hechterin loaferit. Laukku sopii sävyjensä puolesta nyt kenkiinkin, se on bucket-mallinen Chanel. Nahka on caviar-laatua ja väri beige. Tykkään todella!

Kello DKNY, joka pilkistää paidan päällä:)

Laukku on 90- luvun tuotantoa, Vintage Heirloomista. Kyseinen paikka on luotettava vintagen hankkija. Se on erikoistunut Chaneliin. Valikoimista löytyy  myös Louis Vuittonia, Dioria... Olen ollut todella tyytyväinen laukkuun, vaikka siinä on havaittavissa pientä kulumista, normaalin käytön jälkiä. Ei kaiken tarvitse olla aina uutta;) Siinäpä oivallinen perustelu vintage-laukkujen suhteen!Olen vasta vanhemmiten tajunnut second hand-liikkeiden kätevyyden. Niistä voi todellakin tehdä löytöjä, jos osaa olla tarkkana. Olen Helsingissä vieraillut eräässä second handissa, joka myi lähes pelkästään piraattituotteita. Enää en siihen liikkeeseen jalallani astu. Karsastan todellakin feikkejä tuotteita, enkä voi oikeasti ymmärtää, miksi joku haluaa sellaisen. Juuri ilmestyneessä Glorian koti-lehdessä erään kodin sisustuksessa oli käytetty Pallo-tuolin kopiota. Se kerrottiin toki rehellisesti jutun kuvatekstissä, mutta olisi ollut kiintoisaa kuulla omistajilta, miksi päätyivät kopioon. Vai suhtaudummeko eri tavalla huonekalu-piraatteihin kuin käsilaukku-piraatteihin?

Mitä mieltä olette feikkituotteista?

3 kommenttia:

 1. Itse olen sitä mieltä, että jos ei ole varaa aitoon, on parempi jättää ostamatta kokonaan. Ihmiset ei taida ymmärtää, mitä kaikkea rahoittavat ostaessaan feikki tuotteita!

  -H

  VastaaPoista
 2. En kehtaisi käyttää feikkilaukkua, en vaikka se olisikin erittäin hyvälaatuinen feikki. Riittää, että itse tiedän sen olevan feikki. Feikkien ostaminen tukee rikollisuutta ja mahdollisesti jopa niiden tekemiseen käytetään lapsityövoimaa. Merkittömiä hyvälaatuisia laukkuja saa suht edullisesti. :) Feikeillä ei yleensä huijaa ketään.

  VastaaPoista
 3. En myöskään ostaisi "inspired by"-laukkuja, joista selkeästi tajuaa, mikä laukku on ollut mallina. Siis vaikka laukussa ei lukisi Céline, mutta se muuten näyttäisi samalta, kuten esim. luggage-malli. Sitä oli kaupan eräässä nettimyymälässä ja sen esitellyt muotibloggaaja puolusti henkeen ja vereen laukun olemassaoloa sillä, että eihän ole varmuutta kuka sen mallin alun perin on suunnitellut..Bloggaaja ei ollut koskaan edes kuullut kyseisestä merkistä, joten kommentti taisi mennä harakoille:D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!