7.8.2012

Plastic

Muovikorut ovat saavuttaneet asustelaatikkoni pääosin parin viime vuoden aikana. Ted Bakerin korut viehättävät tyttömäisyydessään. Aivan tosikko en siis ole;)

Ted Bakerin oransseissa Bobbilicious- sarjan koruissa on räikeän muovisuuden vastapainoksi kullatut metalliosat.
Alla oleva merkitön sormus on ostos ainakin 15 vuoden takaa Hietsun kirppikseltä. Myyjätär oli luopumassa kasasta upeita muovikorujaan. Valikoidessani tätä yksilöä, hän naureskellen totesi kaikkien olevan aitoa muovia 60-luvulta. Aitoa, indeed!

Olen aika satunnainen korujen ostaja, vaikka käytän niitä normaalisti melko paljon. Cartierin korut olisivat toivelistalla, jos toiveita joku kyselisi;)
Miten usein ostatte koruja; ovatko ne edullisia, vai suositteko arvokkaampia koruja? Mitä koruhaaveita teillä on?

4 kommenttia:

 1. Kauniita, varsinkin tuo muovisormus. Mulla on sekä rihkamaa että aitoja. Varsinkin H&M on hyvä paikka löytää ns. statement-koruja. Muutoin suosin hopeaa, pidän sellaisista 50-70-luvunhenkisistä näyttävistä koruista. Haave olis Lapponian Planetaariset laakso, mutta suunnilleen ihan mikä vaan Weckströmin suunnittelema koru kävisi.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, Weckströmin korut ovat kauniita. Sellainen rouheampi ote materiaaliin miellyttää ja toisaalta myös pelkistetty muotokieli. Koristeellisuus ja ns. kiekurat eivät niinkään, jokin niissä tökkii. Nuorena oli Kalevala-koru-kausi, niitä on pieni laatikollinen, mutta onneksi suurin osa hopeisia..pronssin ominainen vihertyminen ei ole mun juttu sekään.

  VastaaPoista
 3. Mä olen huomannut että jos ostan joskus edullisia tai edullisempia koruja, jää ne aina käyttämättä, valitettavasti. Oikeastaan ainoa missä edullisemmat pääsee käyttöön, on hopeiset korvanapit tai renkaat - koska arkikäyttöön käy hyvin swarovski-timantti tai esim isot ja ohuet renkaat.

  Juu kiitos, mullekkin lisää Cartieria, esim Love-sarjan isot korvarenkaat tai sormus! ;)

  Kiva tuo TB:n ruskeakulta rannekoru!

  VastaaPoista
 4. Gloria, samaa mieltä tuostakin, että ihan edullisimmat ja jostain syystä heppoisimmat korut joko jäävät käyttämättä tai sitten jäävät jo sinne kauppaan. Nuorena se nyt oli ihan toisin päin, nyt haluaa satsata laatuun.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!