3.8.2012

Chanel classic flap

Otin pari kuvaa laukkukokoelmani kuningattaresta, Chanelin classic flapista. Ostin sen pari vuotta sitten New Yorkista. Minulle ei ollut tärkeintä saada laukkua edullisimmin, vaan halusin sen nimenomaan New Yorkista ♥. Ranskassa taitaa Chanel olla edullisinta, jos olen oikein ymmärtänyt.
Etukäteispahoittelut kuvien laadun suhteen, kuten sanottua, kamerani ei ole mikään kummoinen enkä asu valokuvausstudiolla;)Laukku on caviar-nahkaa, hopeanvärisin metalliosin. Laukku on maxi-kokoa. Minulla ei ollut mielessä mikään tietty koko, kun ostoksille menin, mutta tämä suurin koko miellytti eniten silmää. Klassinen musta väri, tämän laukun ollessa kyseessä, oli omasta mielestäni viisas valinta. Jos pienempää mallia vielä joskus hankin, se voikin olla jo jotain muuta väriä.
Laukun hihna on alla olevassa kuvassa pisimmillään. En mielelläni käytä sitä pitkällä hihnalla, jokin kumma tottumus vain...
Seuraavassa kuvassa laitoin vertailun vuoksi lampaannahkaisen wocini flap bagin rinnalle. Nahan erot näkyvät siinä parhaiten (toki tunnustelemalla parhaiten;)). Caviar-nahka tässä laukussa edesauttaa laukun pysymistä ryhdikkäämpänä, luulen.
Nuoruuden haavelaukut ovat sitten siinä. Vielä lompakko ja ballerinat ja...:) Ei, onhan niitä laukkuhaaveita vielä, niistä joskus toisella kertaa! Mistä itse haaveilette? Ovatko Chanelin laukut mieleenne? Olisi kiva kuulla♥


10 kommenttia:

 1. Itselläni haaveissa juurikin tuo samainen Chanelin ihanuus :) Olen todella tykästynyt Chanelin tuotteisiin muutenkin ja viime Pariisin reissulta mukaani lähti ihanat ballerinat. Ensi kesänä olemme suuntaamassa lomallamme todennäköisesti New Yorkiin, joten tiedustelisin mikä tämän hinta (siis classic flap bagin juurikin maxi koossa) oli siellä?

  Aurinkoista viikonloppua toivottaa uusi lukijasi :)

  VastaaPoista
 2. On se hieno! :)
  Hermès'n HAC on minun haaveeni...

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Itselläni löytyy samoilla specseillä oleva jumbo - nämä kokonimitykset ovat hieman sekavia Chanelilla, onkohan sinunkin jumbo?
  Itse tykkään tosi paljon pitää laukkua pitkällä remmillä yliolan, tekee siitä arkikäyttöön modernimman ja rennomman - iltamenoihin sitten lyhyellä tuplaketjulla.
  Mullakin löytyy jo ne kalleimmat haavelaukut (tätä ei pidä näyttää miehelle, kröhöm) - ehkä beige medium voisi vielä olla kiva?
  Chanelin nallerinatkin löytyy, mutta se pitkä kaulakoru puuttuu, se olisi kiva!

  VastaaPoista
 5. Gloria: Kysyinkin silloin putiikissa aluksi, että onko tuo koko jumbo, mutta myyjätär kertoi sen olevan maxi. Joten luottanen siihen. Vähän on isompi kuin jumbo, näin olen ymmärtänyt purse forumia seurattuani. Mutta ihana tuo on:)

  VastaaPoista
 6. ...nallerinat... ;)
  Maxi taitaa olla korkeampi kuin jumbo. Omani ostin Dubaista ja siellä taas paikallisilla naisilla näkyi todella paljon tuota korkeampaa mallia eli ilmeisesti sitten maxia. Ja juu, tPF:lla on tarkat mitat en vaan ole jaksanut/muistanut viimeaikoina käydä siellä.

  VastaaPoista
 7. Mä olen niin puusilmä, etten tajuaisi eroja ennenkuin saisi käsissä niitä vertailla;) Aiemmin piti jo kommentoida, että jokin beige tai ruskea pienempi classic flap voisi todellakin olla ihana...tavoitetta siinäkin;)

  VastaaPoista
 8. Haaveita löytyy vaikka muille jakaa! Chanel 2,55 small burgundin punaisena tai sinisenä. :D Siinä yksi esimerkki.

  VastaaPoista
 9. BagMiss: Burgundista voisin itsekin tykätä;)

  VastaaPoista
 10. Haaveissani on Chanelin 2.55 mustana koko varmaan small. En tiedä sen virallista kokoa. Kävin sitä kyselemässä Della Margasta mutta hinta on aivan taivaissa 3600€. Arg..Mistä näitä Chanelin laukkuja kannattaa yrittää metsästää?

  -Mia blogini:mias-mia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!