20.8.2012

Kirjoittajasta ja kirjoittamisestaSyksyn viitteitä...

Olen seurannut lukuisia blogeja jo jonkin aikaa ja ihaillut ihmisten rohkeutta esiintyä omilla kasvoillaan bloginsa sivuilla. En kuulu heihin. En tiedä, miten paljon se ärsyttää lukijoita, en tiedä oikeastaan, aiheuttaako se mitään reaktiota.
Syy miksi olen valinnut tapani julkaista blogissani esimerkiksi kuvia asuistani, ei ole mitenkään yksiselitteinen. Okei, tottakai olen haluton saamaan negatiivista kritiikkiä ulkonäöstäni, aika harva haluaa sellaista. Asukuvien kuvaaminen on myös helpompaa teknisesti, kun ei tarvitse poseerata kömpelösti hämärässä;) Uskokaa, poseerata en osaa...
Toisekseen, siviiliminäni haluaa pysyä yksityisenä ja vaikka onkin epätodennäköistä, että blogiani lukisi kukaan asiakkaani, uskottavan työidentiteettini kannalta on parasta, etten ole tunnistettavissa. Ei, en ole salainen agentti..mutta ei siitä enempää.
Syy, miksi halusin asiasta kirjoittaa, on se, että kiitän tuhannesti teitä lukijani, joita tilastojen mukaan jonkin verran jo on. Sisältö blogissani on asuihin ja laukkuihin painottuva, enkä tiedä mihin suuntaan blogi kehittyy, jos niin on käydäkseen. Säilytän kuitenkin kepeän otteen bloggaamiseen, sillä tämä on harrastus, josta nautin näin kotiäidin roolissa. Pilke silmäkulmassa! Todennäköisesti taitojen karttuessa ja vauvahuumasta toipuessa sisällössä saattaa esiintyä monipuolisuutta, mutta katsotaan nyt. Ehkä jotain sisustukseen liittyvää voisi olla tulossa... Julkaisutahtikin riippuu muun arjen sujuvuudesta.
Kiitän vielä kerran blogini lukijoita ja olette sydämellisesti tervetulleita päiväkirjani sivuille!

Kukkuu!3 kommenttia:

 1. Minua ei ainakaan yhtään haittaa, että et julkaise kasvojasi. Ymmärrän sen täysin, että esimerkiksi työ vaikuttaa paljon jos vapaa-ajalla kirjoittaa blogia.
  Pidän blogistasi erittäin paljon ja jatka samaan malliin vain :)

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän halusi blogata anonyyminä täysin :) Itselläni on työ myös sellainen, etten haluaisi henkilökunnan/asiakkaiden käyvän lukemassa juttujani, koska kyseessä olisi kuitenkin oman vapaa-aikani juttu. (olen siis kovasti harkinnut oman blogin aloittamista..) Mutta katsotaan. Sulta löytyy niin ihania laukkuja ja vaikka mitä, eli uusia postauksia odotellen ;) Mä en muuten nähnyt sivupalkissa lainkaan tunnisteitasi, onkohan vika minun koneessa? :)

  VastaaPoista
 3. Anniina: Kiitos!
  Rouva V.: Kiitos myös sinulle! Uups, täytyy opiskella tätä blogin pitoa myös niiden tunnisteiden suhteen. Osaan konetta ja ohjelmia muuten käyttää, mutta tää blogi ja sen hienoudet ovat vielä hiukan hakusessa;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!