13.8.2012

Syysneule

Sain hiljalleen saapuvan syksyn innoittamana koottua yhden asun, joka jää odottamaan hieman vielä vilpoisempia päiviä. Hankin By Malene Birgerin villaneuletakin, joka saapui tänään kotiini. Aivan uskomattoman paksu (ja siten myös painava) palmikkoneuletakki, todella! Tällä tarkenee, eikä alle tarvitse laittaa vielä mitään kummempaa. Suosisin silkkipaitaa, sillä se estäisi miellyttävästi villan kutittelun. Katsotaan nyt, mikä siihen sitten valikoituu. Vaunuiluun tämä on ihan ehdoton!

Takanakin ihanat palmikot! Joskus neuleissa säästetään ja palmikointi kohdistuu eniten eteen, mutta tässä palmikointia löytyy muhkeasti kaikkialta.
Takissa on mustat napit, jotka luovat kontrastia villan valkoisuuteen. Nuohan voi vaihtaa erilaisiin, jos haluaisi ylellisemmän vaikutelman. Nyt ainakin tyydyn alkuperäiseen designiin.
Asuun valikoin Mulberryn huivin vuoden takaa, Swedish Hasbeensin Lace up high clog bootsit ja Alexander Wangin Morgan-laukun. Housuina voisin käyttää denimin sinisiä tai mustia farkkuja. Ne pötköttävät omassa pinossaan tuolla vaatehuoneessa, joten käyttäkäämme mielikuvitusta sen suhteen.Wangin Morgan on osoittautunut käytössä erittäin kelvolliseksi kaveriksi. Muutoinhan laukku näyttää perusveskalta, mutta pohjan niitit yllättävätkin rouheudellaan. Sanoipa ystävätär, että laukku on oiva itsepuolustuksen kannalta myös:) Toivottavasti ei tarvitse testata! Wangin laukuista voisin hankkia muitakin, mutta yritän hillitä itseäni...

Miltä vaikuttaa syksyn vaatekaappinne?

4 kommenttia:

 1. Kiva asukokonaisuus, ihana laukku!
  Itsekin joskus keväällä hankin pitkähkön luonnonvalkoisen, suht paksun neuletakin, olikohan Korsin, mutta unohtui kaappiin. Jos nyt olisi mukavan leuto ja kuiva syksy, ettei tarvitsisi heti siirtyä takkiin?

  VastaaPoista
 2. Toivotaan todellakin, että lämpöä vielä riittää eikä sade estäisi puukengillä kopsuttelun;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo Wangin laukku ja tuo neule! Itse haaveilen Rocco laukusta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, lämpöä sitten tulikin, ettei tarvitse tuota takkia vielä käyttää:)Laukku on todella kiva minustakin, kulkee hyvin olalla. Roccoa testasin, mutta mulle aivan liian painava, ihme juttu!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!