17.8.2012

Syysmekko

Tein löytöretken vaatehuoneeseen, sieltä löysin Calvin Kleinin syksyisen mekon. Ostin sen vuosi sitten, enkä ole sitä juurikaan pitänyt. Raskaana ollessani käytin sitä jonkin verran, mutta kesällä se tuntui liian syksyiseltä. Yhdistin sen uskaliaasti HM:n paljettineuletakkiin. Sen bling-aste menee hiukan yli normini, mutta oikeasti paljetit ovat himmeämpiä kuin kuvassa. Laukku on Chanel woc ja kengät Peter Kaiser.


Mekkoa voisi paksumpien sukkahousujen ja neuletakin kanssa käyttää viileämpinäkin päivinä. Mekossa on rennot taskut edessä, joten se on hyvin miellyttävä käyttää. Niitä on tosin vaikea huomata kuvasta, mutta ne sijoittuvat takin liepeiden alle.Kuvasin hieman tuota mekon kuviota lähempää. Olen vältellyt isoja kuvioita pukeutumisessani, mutta jotain abstrakteja kuvioita olen yrittänyt siihen lisätä. Totuus on aina kuitenkin, että viihdyn yksivärisessä, mieluiten tummassa värissä parhaiten. Joskus on hyvä silti rikkoa kaavaa ja kokeilla uutta. Yleensä tämä tapahtuu lomalla, missä vaatevalikoimat ovat erilaiset.

Kokeiletteko helposti uusia asioita pukeutumisessa vai luotatteko tuttuihin elementteihin?

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen mekko ja hyvä värikombo. Tykkään myös abstrakteista ja graafisista kuvioista (ei kiitos esim kukkia!), siksi esim DvF:n mekot monesti päätyvät kaappiini - eikä niiden silkkilycraa tietty voita mikään.

    Gloria

    VastaaPoista
  2. Heh, emme taida olla Marimekon unikko-faneja;) Juu, kukat ovat aika kaukana ideaalista, DvF:n klassiset mekot ovat kyllä upeita ja näyttäviä.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!