11.12.2012

Valon tuoja

DSCN3725 by pipsap

Talven, erityisesti joulun ajan ikkunasomiste on perimäni Iittalan Festivo-kynttilänjalat. Niihin sopii pelkät tuikkukynttilätkin tuomaan kotoista tunnelmaa. Minulla näitä kynttilänjalkoja on 12, joten tuikkuja kuluu :)

Itsenäisyyspäivän perinne on aina se, että sytytän kaksi kynttilää ikkunalaudalle korkeimpiin kynttilänjalkoihin klo 18.00. Minulle tuolla perinteellä on suuri merkitys.

Alunperin Festivon kanssa, ainakin synnyinkodissani, käytettiin pallokynttilöitä. Ne voisivat olla hauskaa vaihtelua? Löytyneeköhän jostain...

5 kommenttia:

 1. Nyt sain tilauksen valoista vihdoin läpi, ja ihanat valot lähtivät kotia kohti :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, mitkä värit valitsit? Minulla on tuossa sävyinä linen, white ja straw, jos oikein muistan:) Tein niin monta komboa, että menin jo sekaisin, heh...

  VastaaPoista
 3. Kit Helsinki. Vaaleaa ja hieman hopeaa :)))

  VastaaPoista
 4. Festivot ovat niin kauniita! Olen vuosia halunnut aloittaa niiedn kesäämisen. Aina on ollut jotain muuta hankintalistalla. Ehkä minä jossain vaiheessa saan aikaan :)

  Pallokynttilöitä oli ainakin Prismassa tässä viime viikolla. En vaan omista sopivia kynttilänjalkoja niihin, joten ostamatta jäivät :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kokoelma Festivoita. Saan äidiltäni joululahjaksi hänen kokoelmansa niitä, mutta ei niitä ihan noin montaa ole.

  Balmuir on ottanut tuotantoonsa jo kadonneet, alkuperäiset Festivon pallokynttilät upeissa väreissä. Valitettavasti ne ovat olleet kovin suosittuja, mutta yritäpä käydä Stockalta vaikka katsomassa onko jäljellä. Olivat mm. Hullujen Päivien tarjouksessa.

  http://www.balmuir.com/candles/balmuir-festivo-candles-red-velvet-and-pearl-velvet.html

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!