8.3.2013

Heavy metal

DSCN3984 by pipsap

Tylsyyksissäni selailin jälleen nettikauppoja (vaarallista!) ja onnistuin H&M:n koruja katsellessani tekemään uusia löytöjä. Kuvassa on kolme viidestä uudesta metallipainotteisesta korusta, jotka saapuivat tällä viikolla. Kaksi alinta on rannekoruja, ylin kaulakoru. Käyn aina painia itseni kanssa, kannattaako ns. rihkamaa tilata tai jopa mennä myymälään asti ostamaan, kun yleensä laatu on kertakäyttötasoa. Yleensä en osta. Nyt kuitenkin ratkesin ja annoin periksi... Korut ovat ensivaikutelmalta ihan ok, kivet ovat toki muovia, mutta voisin kuvitella näiden toimivan vielä pitkään.

Korujen ostamisessa olen ollut aika nihkeä; YSL Arty tuli ostettua Napin alesta, mutta se kuuluukin osastoon design-pukukorut. Nämä kuvan helyt ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja, edullisia asusteita. Ihan ne "oikeat" koruni ovat omassa korurasiassaan, poikani mukaan se on äidin aarrearkku. Sitä ja sisältöä saa tutkia vain äidin kanssa. Rasia sisältää arvokorut; materiaaleiltaan arvokkaimmat, mutta myös muistoiltaan rakkaimmat. Muun muassa poikieni nimikorut, isotädeiltäni perityt sormukset ja vanhemmiltani ja mieheltäni saadut korut ovat omissa lokeroissaan. Itsekin mielelläni hankin esim. kullasta tai hopeasta tehtyjä koruja mieluummin kuin useita halpoja pukukoruja. Kuitenkin, olen siinäkin alkanut lipsua, kuten kuvasta näkyy;) Silti, harkiten...

2 kommenttia:

  1. Minulla on sinulle haaste blogissani.
    http://mias-mia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Minä olen tämmoinen koruharakka, että sekoitan mennen tullen aitoja ja rihkamaversioita ihan surutta keskenään. Toki nyt kun niitä vielä keipsuttelee itse, niin alkaa olla kokoelmaa liikaakin :D Juhliin sitten arvokoruja ylle, mutta kyllä täällä vaan on kalliimmat (aina sormissa olevat) sormukset käsissä, hopeaa kaulassa ja ties mitä ranteessa ja korvissa :)

    Nuo ovat kaikki huisin kivoja, keskimmäinen sai jopa harkitsemaan tilauksen poikaisen tekemistä :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!