20.1.2014

MeikkipussiinPicMonkey Collage by pipsap

Viime kesän lomamatkalla tutustuin Urban Decayn meikkeihin perusteellisemmin saadessani ohjausta ja silmämeikin merkin myyntipisteessä. Olimme olleet edellisen päivän Coney Islandilla huvipuistossa ja kyseinen päivä oli yksi niistä kuumimmista New Yorkin hellepäivistä matkamme aikana. Meikkipisteessä katsoimme hieman kärähtäneelle iholleni ja hiuksillenikin ensiapua sekä ilmeen piristystä muutenkin.

Siitä alkaen olen vannonut Urban Decayn luomivärien ja silmämeikin pohjustusvoiteen nimeen. Ihan parhaita! Pigmenttiä riittää ja sävyjä. Niinpä sitten kävi, että kun nyt luomiväripaletti Naked 3 lanseerattiin, kyttäsin nettikauppoja, jotta saisin omani. Kyseinen tuote kuitenkin myytiin aina loppuun kaikkialta, kunnes nyt tammikuussa onnisti. Huomaan, että värit sointuvat kivasti silmieni väriin, korostavat jopa niiden vihreyttä. Tarkoitan, että ei tarvitse olla se violetti sävy luomella, jotta silmän väri korostuisi. Vähempikin riittää...;)

Meikatessani pyrin korostamaan silmiäni ja huulianikin jonkin verran, mutten kumpaakin vahvasti yhtä aikaa. Olisin aika kalpea ilmestys ilman mitään huulikiiltoa. Vaaleana, kesällä pisamia saavana atoopikkona meikkaaminen on kerta toisensa jälkeen "jännittävä matka", koska ikinä ei tiedä, mistä kohtaa iho on kuiva ja kiristää, kun aamulla herää;) Olen ollut paljon meikkaamatta näin kotiäitinä ja pärjännyt kosteusvoiteella ja ripsivärillä, mutta haluan ehostaa ilmettäni aina ulos lähtiessäni. Kyllä, sinne lähikauppaankin...

Viimeistään töihin palatessani on paluu päivittäiseen kosmetiikan käyttöön ja minulle tärkeää onkin toimivuus ja luotettavuus. Meikkaamisen tarkoituksena minulla on saada ilme piristymään. Ajattelen myös, että tilanteeseen sopiva ehostus on myös kanssaihmisiä ilahduttava asia, toivottavasti.

Löytyykö sinulta ehdottomia luottotuotteita, joita voisit suositella? Olisi kiva kuulla! Oikein kivaa maanantaita!!

4 kommenttia:

 1. Mulla on naked2 paletti ja olen tosi tyytyväinen. Pitkän päivän jälkeenkin on luomivärit silmissä, eikä kadonneet jonnekin. Todella hyvä ostos on ollut. Ostan tuon kolmosen, kunhan kakkonen on kulutettu loppuun.

  VastaaPoista
 2. Heh, niinpä mullakin on kakkospaletti, sen perusteella ostinkin kolmosen. Mä taas en jaksa odottaa kakkosen loppumista, siihen saattaa kulua aikamoinen tovi!;)No, nythän on valikoimaa:D

  VastaaPoista
 3. Oi kun siinä on kauniita sävyjä. Myönnän houkutuksen olevan tällä hetkellä kovin suuri :)

  VastaaPoista
 4. Niinpä, Dahlia! Nämä ruusuiset sävyt todella ovat livenä vielä upeampia kuin kuvassa. Eipä tainnut laimentaa houkutustasi...;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!