21.1.2014

Laukkukokoelmani osa 1

PicMonkey Collage by pipsap


Ryhdyinkin aamulla sopivan hetken tullen toteuttamaan lukijan toivetta laukkukokoelmani esittelystä. Ajattelin esitellä niitä muutaman laukun päivävauhtia. No, ei siihen montaa päivää mene, ei huolta.

Laukkukokoelmani vanhemmat laukut olen myynyt eteenpäin, joten kokoelma on onneksi supistunut. Tähän koosteeseen olen valinnut ns. ykköslaukut, joista en ole nyt luopumassa.

Koosteen aloittaa Mulberryn laukut. Ylärivissä ensimmäisenä on kohta viisi vuotta vanha Bayswater, joka on ruskean väristä mokkanahkaa. Laukku on säilynyt priimana, en ole sitä liikoja käyttänyt. Olen välillä ajatellut siitä luopumista, mutta aina sen ottaessani esille ihastun siihen uudelleen. Onhan se klassikko, enkä nykyhinnoilla enää taitaisi hankkia uutta. Liika on aina liikaa, sanon minä. Mulberry merkkinä on mainio, mutta...

Oikealla ylhäällä Bayswater clutch. Otin sen pari päivää sitten tulevan kevään (!) kunniaksi esille ja kyllä, tykkään todella. Clutchina en tosin osaisi näin isoa ja massiivista laukku pitää. Nousevan auringon säteet muuten tekivät tepposet kuvien värisävyille, mutta sovitaan, että ne luovat kaunista tunnelmaa:)

Alarivin vasemmalla puolella on tikattu herkkänahkainen Alexa. Ihan nappiostos ja nappikoko. Siitäkin huolimatta haluaisin joskus oversized Alexan, mutta kovin paljon esimerkiksi Proenza Schoulerin laukuissa löytyy samaa henkeä, joten ehkäpä en sittenkään... Tämän saa yli olan pitkän hihnansa ansiosta, joten monikäyttöisyys on plussaa!

Alarivissä on enää jäljellä olkahihnallinen clutch, joka on todennäköisesti 1990-luvulta. Tarkkaa vuotta en tiedä. Sen on suunnitellut Mulberryn perustaja Roger Saul. Kauniin ruskean eri sävyt viehättävät, sekä punosmainen nahan efekti.

2 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!