19.1.2014

Laukkuvuosi 2013

PicMonkey Collage by pipsap

Ajattelin koota kepeän vuosikatsauksen laukkurintamalle. Viime vuoden saldo oli kokonaista 5 laukkua sekä lisäksi pari muuta pussukkaa. Kokosin yhteen kuvaan kaikki laukut, toivottavasti siitä saa selvän:)

Vuosi alkoi YSL Muse oversized laukun löydöllä alennusmyynneistä, uutena. Kuva ei tee oikeutta sen kauniille burgundille värille. Ihan ehdoton laukkuklassikko.

Kevään aikana tein hankintoja hieman yllättävänkin hanakasti, sillä kolme laukkua sai luotani kodin. Uusi 3.1 Phillip Limin Pashli mustana ja medium-koossa oli jostain syystä saatava. Sitä olin jo aiemmin katsellut ja aika nähtävästi oli kypsä ja tarjonta riittävä. Piti valita keltaisen ja mustan välillä, muistelen... Kestävä, jämäkkä, luotettava ja myös olkahihnalla; tykkään!

Bottega Venetan punoslaukku maxi-koossa löysi tiensä luokseni ensimmäiseltä omistajaltaan, mistä syystä jälleen itse asiassa innostuinkin uudelleen second handista...

Samaan aikaan tein löydön Outnetistä ja hankin kesälomamatkalle Alexander Wangin Lia Sling-laukun, tämän alkuperäisen version. Tämähän on isompi ja pehmeämpi versio kuin uusi jämäkämpi ja pienempi sisarensa. Kuvassa kyseinen laukku on vielä matkamuistojen koristama, ja aika reissussa rähjääntyneen näköinen.. En kyllä yhtään ihmettelekään, sillä laukku sai olla kuukauden verran matkarattaissa aamusta iltaan roikkuen kesälomalaukkuna. Sitä se todennäköisesti saa olla tulevanakin kesänä. Silti sama laukku oli täysin salonkikelpoinen se olallani astellessani omissa unelmaliikkeissäni mm. Madison Avenuella...

Kesän alennusmyynneissä tuli ihan pienesti vain piipahdettua ja löysin Proenza Schoulerin korttikotelon. Siinä on aika paljonkin tilaa ja vetoketjunsa ansiosta sisältö ei pääse karkuteille.

Loppukesästä tilasin itselleni syntymäpäivän iloksi uuden Balenciagan mokkaisen classic velon. Ihastuin väriin totaalisesti ja tämä laukku käänsi pääni viimeistään nyt ihailemaan kyseisen merkin laukkuja. Aivan ihana, vaikka itse sanonkin. Värissä on se juju, mustana en olisi ostanut, tämä laukku sai olla se väripilkku!

2 kommenttia:

  1. Olipas melkoinen laukkuvuosi, wau! Tekisitkö koosteen koko sun laukkukokoelmasta?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, jälkikäteen huomaa mitä on tullut tehtyä:)
    Kiitos toiveesta, voinhan sen tehdäkin.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!