17.1.2014

Kurkistus

 by pipsapViime pakkaspäivinä on ollut valoisaa ja ottaessani verhoa esille silitystä varten, ajattelin kuvata sen päällä uusimman laukkutulokkaani.

Kyseessä on Fendin takavuosien hittilaukku Spy bag. Löysin laukun hillitysti käytettynä, joten tartuin tilaisuuteen. Laukku on yhä laukkuharrastajien suosiossa, vaikka mielipiteet toki jakautuvat. Jotkut tuntuvat kyllästyneen jo laukkuun, sillä se oli aikoinaan "it bag", mutta sitten löytyy heitä, jotka ovat uskollisia mallille. Kun sain laukun ensi kertaa käsiini, tajusin, että tämä laukku säilyy kokoelmassani, sillä eritoten punotut yksityiskohdat kahvoissa ja "salalokerossa" ovat taiten tehtyjä. Kahvat ovat yhä erinomaisessa kunnossa ja jämäkät.

Tämä on varsinaisesti käsivarsimalli, mikä nyt ei ole laukuissa se paras malli minulle, mutta koska tykästyin laukkuun kovin, annoin sen "vian" olla haittaamatta. Eniten tykkään laukuista, joissa on irrotettava olkahihna, eli käyttömahdollisuudet ovat lukuisammat eri tilanteissa.

Kyseinen laukku on beigen sävyinen kullavärisin yksityiskohdin ja sehän sopii kevääseen. Kevättä kohti mennään! Laukun nahka on myös silkkisen pehmeää, mikä oli mieluisa yllätys. Laukku on täten yllättävän kevyt!

4 kommenttia:

 1. Kaunis laukku :) Itselläni on sama mustana, mutta pienempi malli. Olen ostanut sen Pariisista noin 10 vuotta sitten ja käytin sitä monta vuotta lähes päivittäin.

  Harmikseni nahka on sen verran pehmyttä, että laukkuni on kulunut parista kohtaa melkein puhki, enkä tiedä miten saisin sen siististi korjattua. Juuri tällä viikolla pohdittiin ystäväni kanssa sitä, että miten laukulle saisi lisää käyttökertoja, jos sen pystyisi korjaamaan. Olen laittanut asiasta kyselyitä Fendille, mutten ole koskaan saanut vastausta :(

  Suosittelen siis olemaan varovainen laukun kanssa, koska pinta on todella herkkä. Itse taisin käyttää sitä aikoinaan liian kovakouraisesti.

  -H

  VastaaPoista
 2. Kiitos H kommentistasi. Kyllä, nahka tuntuu herkältä, ja aionkin olla hellävarainen:) Sama juttu Chanelin lampaannahassa, mistä minulla on lompakko ja woc. Todella herkkiä! Harmi, kun Fendin asiakaspalvelu ei palvele. Pitäisi toimia helpommin näin netti-aikaan, kun yhteydenotot ovat helppoja toteuttaa..

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niin hieno laukku! Ja hieno väri. Sytyn edelleenkin mallille, ja sitä kun ei tosiaan enää saa. Olisi pitänyt ostaa se talteen Tyylialkemistilta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mikko! Muistan itsekin katselleeni Tyylialkemistin blogikirppiksellä kyseistä laukkua vähän sillä silmällä, mutta silloin jäi..

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!