22.1.2014

Laukkukokoelmani osa 3
PicMonkey Collage by pipsap

Seuraavassa ovat vuorossa 3.1 Phillip Lim Pashli ja Balenciagan classic suede velo. Näistä kahdesta kirjoitinkin jo esitellessäni viime vuoden laukkusatoa.

Pashlin kohdalla mietin ensin, että ostan isoimman koon laukusta, mutta onneksi päädyin medium-kokoon. Kunnon kokoinen on tämäkin. Isompi koko menisi työlaukkuna toisaalta paremmin.

Balenciaga, no se nyt vain on niin ihana. Ei siitä sen enempää :)

2 kommenttia:

  1. Minulla on ollut harkinnassa tuo Pashli jo pitkaan, kerran jo melkein klikkasin sen itselleni mutta sitten mietin etta haluan kuitenkin nahda sen livena ennen ostoa etta paasisin arvioimaan painavuutta. Se nimittain nayttaa aika painavalta laukulta ja mina kannan mukanani niin paljon kamaa etten halua painavaa laukkua tyolaukuksi. Miten sina olet kokenut sen painon? Tuo Balenciaga on muuten aivan ihana, tykkaan omastanikin aivan hirveasti ja se on jatkuvasti kaytossa!

    VastaaPoista
  2. Laukku on ihanan jämäkkä ja sen kanssa voi olla aika huoleton nahan käsittelyn, paksuuden ja napakkuuden ansiosta. Se tuo lisää painoa kyllä, mutta omassa käytössäni se on ollut sopivan painoinen. En ole sitä töissä käyttänyt vielä, mutta sielläkin se menee, koska en tarvitse yleensä kovin painavia kantamuksia. Mutta jos kovasti on tavaraa, painava siitä taitaa tulla. Vaikeita asioita nämä!;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!