21.3.2013

Kateutta ilmassa...

DSCN4010 by pipsap


Heh. Pientä nörtteilyä täällä! Löysin Moleskinin nettikaupasta jokin aika sitten reilulla 70% alennuksella tämän vuoden taskukalentereita. Kuvan yksilö on Star Wars-teeman mukainen, tosin onneksi vain kannen hillityn painatuksen ja parin kauniin kuvan verran kalenterin sisäpuolella.

Arvatenkin ekaluokkalaiseni oli kateudesta vihertävä, kun näki Luke Skywalker-kortin tulevan kalenterin mukana. Saakoon sen, olenkin enemmän Han Solo-naisia;)

Moleskinin kalenterit ovat olleet käsilaukkukäytössä jo vuosia ja ovat sen tunnetun hillityn ulkomuotonsa ansiosta aina listallani. Ostin täksi vuodeksi jo yhden taskukalenterin, mutta en malttanut olla ostamatta tätä versiota, kun se tuotiin kotiovelle saakka alle 11 eurolla. Uutta oli täysin valkoinen kalenteri, joka myös viehätti silmää. Ehkäpä ensi vuodelle?

4 kommenttia:

 1. Moleskineja löytyy muutama kotoa; cityguideja eli tee-se-itse-matkaoppaita.

  Sydneyyn ei ollut valmista cityguidea, joten tein sellaisen moleskineen itse; tulostin ja leikkasin karttoja, kirjoitin ylös ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä ja paikan päällä kirjoitin pikku matkapäiväkirjaa.

  VastaaPoista
 2. Lumo: itse tehty matkaopas muistoineen hyvä idea, jotain saman suuntaista olen harrastanut. Jää muistot paremmin talteen nyansseineen.
  Dahlia: Oijoi!
  Nonna: Kiitti! Ja edullinen...

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!