13.2.2013

Kevät, tule!

cashco by pipsap

Minun kevään odotukseni alkoi nyt. Huomasin kaivavani kynsilakaksi tänään vauvan päiväuniajalle pinkkiä, Essien Pink-A-Boo-sävyä. Toinen vaihtoehto oli peittävämpi Sephora by Opin Wardrobe Change-lakka. Oiva nimi tuolla...On muuten vanha lakka, silti ihan käypää, taisi olla ostos 2011 Chicagosta.
Lakkapullojen alla on joululahjani, Cosin kashmirneule miesten puolelta. Ihana lämmittävä neule, jossa on huppu ja tilaa olla. Tuota käytän nytkin, on kivan lämmin näin plusasteillakin, ei silti liian. Yksi asia silti vaivaa... En vain kestä tuota nyppyyntymistä, joka koettelee kashmiriakin, on kuulemma hyvä juttu, sanovat. Argh. Yritän sinnitellä. Minulla vain on se tunne, että näytän nypyissäni epäsiistiltä. Jotenkin nukkavierulta. Eipä tuo pikkukundi paljon välitä mitä äidillä on päällään, mutta on sillä väliä, itselle. Tekee hyvää olla huoliteltu, vaikka onkin "vain" kotiäiti. Silti, ne asusteaarteet polttelevat rasioissaan ja hyllyissään, odottelevat parempia aikoja.
Meillä myös suunnitellaan ja varaillaan kesän lomamatkaa. Ihanaa luvassa. Mitä olette suunnittelemassa tulevalle keväälle ja kesälle?

2 kommenttia:

  1. Ihanan henpeitä lakkoja! Tykkään kovasti! Täydellinen kevät lakka!

    Meillä on keväällä ja kesälle luvassa reissua nyt ensin sunnuntaina Tallinnaan päiväristeilylle ja Dubliniin sitten pääsiäisen jälkeen. Siinä tämän hetken suunnitelmat. Me reissattiin vaikka koko ajan, mutta valitettavasti ei ole sen paremmin rahaa kuin aikaakaan moiseen ja hyvä niin, pysyvät matkan itselle tärkeinä :)

    VastaaPoista
  2. Matkasuunnitelmat kesäksi ovat vielä mietinnässä, riippuvat monesta asiasta.

    Tulisipa kevärt jo pian. Pariisissakaan en oikein päässyt kevään makuun, vaikka orvokit kukkivatkin jo Luxembourgin puistossa. Ilma oli kuitenkin hyvin raaka ja harmaa.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!