21.3.2013

Fireworks


Löysin kuvan vielä talven ajalta, kun aurinko oli pelkästään muisto kesästä.  Asu on hillityn harmaa, jossa piristyksenä mustaa...Ehkä olisi syytä käyttää värejä enemmän, kun kevät yrittää tulla koko ajan kovempaa.
Tällä hetkellä asukuvia ei tule perinteiseen tapaan kuvattua, sillä kuvausassari on miltei valonnopeudella itse asettelemassa vaatteet uuteen järjestykseen (ja viemässä niitä pesukoneeseen..).
Tämän hetken vauva-kuulumisista sen verran, että kohta vuoden täyttävä mies osaa jo vetää "oikeasta" narusta äitinsä kohdalla, tietää, mitä ei saisi tehdä, mutta tekee kuitenkin. Ilme on velmuileva ja jotenkin niin riemastunut... Jotain on toki jo opittu, mutta uusia kokeilun kohteita syntyy miltei päivittäin. Tänään hoksattiin eräs jalkalamppu, johon aiemmin ei oel osoitettu suurempaa kiinnostusta. Nyt se pitää saada kumoon!


Huivi Givenchy, takki Bandolera, paita HM, kello Kenneth Cole, helmet itse tehty(Aijai, hämärässä kuvattua...pahoitteluni epätarkkuudesta..)

Viikonloppukin on ihan kulman takana, meillä siihen kuuluu eräät perhejuhlat. Sitten saa odotella pääsiäistä. Kevään juhlat rytmittävät mukavasti kesän odotusta ja ekaluokan loppumista! Uskomatonta, että aika on sujahtanut näinkin nopeasti ja kivasti esikoisen koulun aloituksen suhteen. Hän odottaakin innolla kesän lomamatkaa ja syntymäpäiviään.
Iloista päivää!!

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon tosta kellosta, se on tyylikäs!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nonna, nämä Kenneth Colen kellot ovat kivoja arkikelloja, niitä on kertynyt myös useilta muiltakin perusmerkeiltä.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi, arvostan sitä paljon!